WILO Yonos MAXO – čerpadlo které budete mít rádi

WILO Yonos MAXO – čerpadlo které budete mít rádi zveřejněno: 6. 11. 2023

V předchozích článcích o čerpadlech Wilo Stratos Maxo a Wilo Yonos Giga jsme vám představili typy, které je možné využít v různých aplikacích s možností řízení z nadřazeného systému řízení budovy. Jednodušší a stejně spolehlivý uživatelský typ je i Yonos MAXO. Opět se zde setkáváme s kompaktním provedením čerpadla i ovládací jednotky. Toto čerpadlo je možné použít pro okruhy topení, chlazení nebo ve speciálním provedení „Z“ i pro cirkulaci teplé vody. Tři provozní režimy (pro konstantní tlak, pro proporcionální tlak a pevné elektronicky řízené otáčky) se nastavují pomocí zeleného tlačítka na ovládacím modulu. Ten obsahuje i jednoduchý LED displej pro zobrazování nastavené dopravní výšky a případných chybových kódů, včetně kontaktu SSM pro případné hlášení poruchy na dispečink budovy. Čerpadlo je možno připojit na potrubí pomocí šroubení (DN25 a DN30) anebo přírubového spoje. Rozmezí teplot čerpaného media se pohybuje od -20°C do 110°C , materiál tělesa je litina s kataforézním povlakem (v případě typu „Z“ pro cirkulaci je těleso z bronzu). V nabídce naleznete i zdvojená čerpadla Yonos MAXO-D.

Jako příslušenství lze objednat tepelnou izolaci a Connect modul, pomocí kterého je možné řídit dvě paralelně zapojená čerpadla anebo pomocí kontaktu čerpadlo externě zapínat a vypínat.

Čerpadla WILO lze objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Další produkty, a nejen čerpadla, si můžete vybrat ve specializovaných prodejnách se sortimentem topení, voda plyn - v našich Instalatércentrech.