Zveme vás na Aquatherm Praha 2024

Ve dnech 5. - 8. března letňanské výstaviště ožije díky mezinárodnímu odborného veletrhu Aquatherm Praha.

Zveme vás na Aquatherm Praha 2024 zveřejněno: 23. 2. 2024

Srdečně vás zveme k návštěvě 25. ročníku mezinárodního odborného veletrhu Aquatherm Praha. Veletrh vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky můžete navštívit ve dnech 5. - 8. března 2024 v areálu výstaviště PVA Expo Praha Letňany. Náš stánek společně s firmou BDR (BAXI, De Dietrich) najdete v hale 4, číslo stánku 433. I pro nás je důležité prezentovat nejnovější produkty, technologie či služby nejen širokému spektru odborníků a profesionálů, ale také konečným zákazníkům.

Vstup na akci zdarma
Vstup budete mít zdarma po vyplnění registračního formuláře, který najdete na webových stránkách Aquatherm-praha.com. Následně dostanete na váš e-mail poukázku na vstupenku, kterou po příchodu na veletrh zdarma vyměníte za registrační kartu návštěvníka.

Co vás čeká
Mezinárodní odborný veletrh vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky přivítá na 200 vystavovatelů z tuzemska i zahraničí. Návštěvníci budou mít možnost si prohlédnout to nejlepší, co v posledních letech v této oblasti vzniklo. Přestože se veletrh profiluje více v rámci B2B klientely, nezapomínáme na koncové klienty co do obsazenosti veletrhu, tak i doprovodného programu. Největšímu zájmu se aktuálně těší fotovoltaika, úsporné zdroje tepla, tepelná čerpadla a podobně.

Mezinárodním odborným veletrhem se bude prolínat téma udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Projeví se nejen do prezentací jednotlivých vystavovatelů, stále více do iniciativ všech zainteresovaných subjektů napříč oborem, ale také do doprovodného programu.