Změkčovače vody, které mají talent na výhody

Úsporné změkčovače vody Delta Talent pro domácnosti si také snadno namontujete.

Změkčovače vody, které mají talent na výhody zveřejněno: 16. 7. 2023

Změkčovače vody Delta Talent jsou vyrobené na míru profesionálům, kteří se starají o vaši kvalitu vody. Vývoj produktové řady Talent vycházel z předpokladu variability umístění, snadné montáže a jednoduchého uvedení do provozu bez nutnosti programování.

Pokud máte v domě málo místa, nevadí. Změkčovač umístěte na stěnu vedle bojleru, na zem v technické místnosti nebo třeba do vodoměrné šachty na zahradě. Díky otočnému bypassu lze zařízení namontovat ze tří různých směrů a díky kompaktním rozměrům se vejde i do stísněných prostor.

Úsporný a automatický provoz bez použití elektřiny je zajištěn čistě hydraulickým pohonem řídící hlavy. Absence elektroniky činí tato zařízení vysoce spolehlivá a bezporuchová. Provozní náklady jsou v porovnání s jinými změkčovači vody opravdu nízké. Filtrační hmota je totiž složená z kuliček o průměru 0,3 mm, což je až 15x menší průměr, než u jiných změkčovačů vody. To je také důvod, proč dokáže Delta Talent při zachování kompaktních rozměrů a celkovému objemu filtrační hmoty 3 litry garantovat výkon, který odpovídá běžným změkčovačům vody obsahujícím více než 10 litrů náplně.



Výhody:

  • Změkčení vody bez použití elektřiny
  • Variabilita a jednoduchost montáže
  • Úsporný a bezporuchový provoz
  • Možnost nastavení výstupní tvrdosti vody

Změkčovače vody Delta Talent pochází z Belgie, kde se již dlouhou dobu těší velké oblibě svých zákazníků, kteří si je chválí pro svůj ekonomický provoz a kvalitu upravené vody. Profesionálové oceňují zejména snadnou montáž a rychlé uvedení do provozu. Následujte nejnovější trendy a přijďte si pro změkčovače vody Delta Talent do našich Instalalatércenter. Pokud nejsou někde skladem, během krátkého času vám je přivezeme na vybranou pobočku.