Vodárny, ponorky, kalovky od Wila v akci

Nákup čerpadel pro dům a zahradu za výhodných podmínek připravil známý výrobce.

Vodárny, ponorky, kalovky od Wila v akci zveřejněno: 21. 3. 2023

Akce Domestic 2023 začala. Novinkou v nabídce je například ponorné vícestupňové čerpadlo s integrovanou řídící jednotkou Extract FIRST. U základní verze už není potřeba žádné další příslušenství kromě kohoutku na konci hadice/potrubí. Čerpadlo je vhodné pro soukromé zásobování užitkovou a dešťovou vodou, zejména pro splachování WC a zavlažování. Ideální pro instalaci do mělkých studní, cisteren a nádrží. Za akční ceny získáte i další čerpadla, domácí vodárny, řešení pro hospodaření s dešťovou či kalovou vodou, malé kompaktní přečerpávače, nebo průtokové řídící jednotky od společnosti Wilo.

Současným trendem moderních domácností je především snižování provozních nákladů, využití dešťové vody stejně jako spolehlivé odvádění splašků z domů či rekreačních objektů. V rámci nové akce WILO DOMESTIC 2023 vám společnost Wilo nabídne komplexní řešení v rámci portfolia produktů jejich značky za výhodné ceny.

Mezi nejžádanější produkty zvláště v době, kdy si na zahradách vážíme každé kapky vody, jsou samonasávací čerpadla. Jsou vhodné pro čerpání pitné, čisté užitkové vody nebo dešťové vody ze studní a nádrží. Pozor. Norma zakazuje použití samonasávacích čerpadel pro posilování tlaku z vodovodu.


Součástí akční nabídky jsou dlouhodobě oblíbená čerpadla pro následující aplikace:

  • Čerpání vody ze studní a nádrž
  • Využití dešťové vody
  • Posílení tlaku
  • Čerpání z vrtů
  • Čerpání odpadní vody

Akční ceny produktů pro dům a zahradu s kompletní nabídkou pro všechna použití platí od 20.3.2023 až do vyhlášení nové akce.
Čerpadla a vodárny WILO je možné zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce a nebo na našich Instalatércentrech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Wilo_AKCE_2023 PDF 2.99 MB