Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Sanitární stěny ELMAPLAN

Sanitární oddělovací stěny ELMAPLAN od P.M.H. je systém pro rozdělení sprch, WC kabin, převlékáren, masážních boxů a jiných prostorů.

Sanitární stěny ELMAPLAN zveřejněno: 25. 7. 2022

Největší předností sanitárních příček ELMAPLAN od firmy P.M.H. je nadčasový vzhled, stabilita, odolnost, variabilita a snadný úklid. Výrobky firmy P.M.H. navíc vynikají kvalitou svého zpracování a detailní přesností.

Standardizované typy pro firmu Ptáček se dle umístění a použití dělí na dva typy:

  • ALU32 do suchých prostor
  • CP13 do mokrých prostor

ALU32

Systém ALU32 není voděodolný, a proto smí být použit pouze v suchých prostorech, nebo v prostorech se zvýšenou, ale nekondenzující vzdušnou vlhkostí. Po stěnách nesmí pravidelně a ve větším množství stékat voda, byť jednorázové postříkání malým množstvím vody je přípustné.

Sanitární stěna je vyrobena z dřevotřískové laminované desky tloušťky 32 mm, která je ze všech stran olemována eloxovanými hliníkovými profily. Sestavy jsou podepřeny podpěrami z nerezového materiálu, kryté rozetou z eloxovaného hliníku. Dveřní křídla zavěšená na nerezových závěsech jsou opatřena zadlabanými WC zámky s možností bezpečnostního otevření a dvourozetovým kováním z eloxovaného hliníku.

Podrobný technický popis níže (příloha 1).

CP13

Systém CP13 je naopak plně voděodolný a smí být použit v mokrých prostorech, nebo v prostorech s kondenzující vzdušnou vlhkostí. Po stěnách smí pravidelně a ve větším množství stékat voda.

Systém CP13 je vyroben z laminované HPL desky o tloušťce 13 mm. Deskové elementy sestav jsou spojeny masivními konstrukčními profily z eloxovaného hliníku. Sestavy jsou podepřeny podpěrami z nerezového materiálu, kryté rozetou z eloxovaného hliníku. Dveřní křídla zavěšená na třech závěsech z eloxovaného hliníku vlastní konstrukce jsou opatřeny hliníkovými příložnými WC zámky s hliníkovou koulí.

Podrobný technický popis níže (příloha 2).

U obou provedení, jak do suchých, tak do mokrých prostor je celková výška sestavy (včetně nožiček) 2000 mm, šířka dveří 700 mm a standardně je dodávaná v bílé či šedé barvě.

Ve společnosti Ptáček nabízíme tato standardizované provedení: rohové kabiny, rohové dvojkabiny, rohové trojkabiny, dvojkabiny do niky a trojkabiny do niky v obou variantách ALU32 i CP13. Více informací naleznete v katalogu – Příloha 5.

Firma P.M.H. dále také nabízí jako zakázkovou výrobu dva další typy sanitárních stěn:

  • ABS32 do suchých prostor (příloha 3)
  • CPF13 do mokrých prostor (příloha 4)

V případě potřeby jiných než standardizovaných typů, např. jiného půdorysného řešení, jiných rozměrů a barev se obraťte na obchodního zástupce pro sanitární stěny P.M.H. Michala Habarta - tel. číslo 725 665 662 (email: m.habart@pmh-co.cz), popřípadě obchodní zástupce a prodejce firmy Ptáček.

Přiložené soubory