Rozšíření exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW

Rozšiřujeme nabídku naší exkluzivní ekonomické série vodovodních baterií TITANIA NEON NEW o nové modely bidetové a sprchových armatur.

Rozšíření exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW zveřejněno: 27. 11. 2019

Vodovodní baterie TITANIA NEON NEW, které jsou dodávány exkluzivně v naší prodejní síti rozšiřujeme o další 3 praktické varianty podomítkových baterií. Bidetovou spršku s pákovým ovládáním v nadčasovém jednoduchém designu ocení jak zákazníci, tak montážní firmy,především díky jednoduchosti instalace a příznivé ceně, ve srovnání s konkurenčními produkty.

Dalšími produkty, které rozšiřují řadu TITANIA NEON NEW jsou pak sprchové podomítkové baterie s pákovým ovládáním v provedení kulatá bez přepínače a hranatá s 2-cestným boxem a přepínačem. Obě sprchové podomítkové baterie TITANIA NEON NEW jsou dodávány včetně podomítkového tělesa.

Modelová řada armatur TITANIA NEON NEW vychází z tradičních, léty prověřených výrobků NOVASERVIS TITANIA, které dostaly nový design a vylepšení. Série TITANIA NEON NEW nabízí klasické stojánkové umyvadlové baterie s a bez výpusti, nástěnné umyvadlové dřezové bidetové a vanové baterie. V

Výhody podomítkových baterií TITANIA NEON NEW:

  • Kompletní výrobková řada armatur v ekonomickém segmentu
  • Modely sprchových armatur vč. podomítkového tělesa
  • Exkluzivní model v naší prodejní síti
  • Servis až do domu
  • Prodloužená záruka 5 let

Podomítkové vodovodní baterie TITANIA NEON NEW můžete objednat a zakoupit exkluzivně v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Všechny baterie máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách ve velkých městech. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme díky tomu schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize sanita a vodovodní baterie požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment série TITANIA NEON NEW a výrobků značky NOVASERVIS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Rozšíření exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW
  • Rozšíření exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW
  • Rozšíření exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW