Novinky ze společnosti Merabell

Bojíte se vyplavení bytu či sousedů kvůli poškozené přívodní hadici na vodu? Už se strachovat nemusíte.

Novinky ze společnosti Merabell zveřejněno: 4. 12. 2023

Hadička, která nikdy nepraskne
Použití nezničitelné celokovové hadice Merabell pro připojení vaší baterie, toalety nebo pračky je skvělá investice pro váš klidný spánek. Statistiky hovoří jasně - havárie vody je vůbec nejčastější příčinou pojistných událostí v domácnostech! Nepříjemnou zkušenost s prasklou vodovodní hadičkou si zažila každá druhá domácnost. Předcházet vytopení je přitom velmi snadné. Společnost MERABELL má recept. Nyní k širokému portfoliu nabídky přicházejí nové a ještě spolehlivější produkty.

Novinky v nabídce
- vodovodní celonerezové hadice Merabell AQUA CLASSIC
- připojovací set pro dopojení vodáren M0063
- připojovací natahovací hadice FLEXI AQUA pro dopojení bojlerů, kotlů, tepelných čerpadel apod.
- připojovací natahovací hadice FLEXI GAS pro dopojení kotlů a plynových spotřebičů
- nové balení hadic Merabell - k přírodě šetrné a ekologické balení (kartón namísto blisteru)

Kvalitní materiál – kvalitní voda
Výhodou vlnovcových hadic je především to, že mají samočistící účinky. Díky turbuletnímu spádu protékající vody se v nich totiž nečistoty neusazují. Každá vyrobená hadice se testuje zvlášť, proto jsou výrobky enormně kvalitní a do prodeje se dostávají jen ty, které prošly touto náročnou zkouškou. Proto je u firmy Merabell zcela běžné, že na vybrané produkty poskytují delší záruku, než je obvyklé. Na výrobu je použita kvalitní chirurgická ocel, známá z výroby šperků. Díky jejím vlastnostem se chuť vody na rozdíl od plastového potrubí nemění. Použitý materiál také výrazně zamezuje množení bakterií.

Nabídku připojovacích setů ke kotlům rozšířil plnoprůtočný set Merabell Aqua Flexi G1"-G1" 30 - 60cm pro rychlé připojení 1" domácích vodáren. Bezpečná celonerezová modrá hadice MERABELL FLEXI vyniká svojí univerzalitou. Dá se totiž prodloužit až na dvojnásobek své základní délky. Speciálním nástrojem Merabell ji natáhnete snadno a rychle. Lze ji však s trochou zručnosti upravit i ručně. Modrá je i další hadice Merabell Aqua Flexi G3/4"-G3/4" 30 – 60 cm, která taktéž přibyla do kategorie novinek.

Novinky firmy Merabell najdete ve stojanech na našich pobočkách a potíží s vyplavením bytu se už bát nemusíte.