Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Nové tepelné čerpadlo Alezio S V200

Společnost DeDietrich přichází s novým inovovaným typem tepelného čerpadla Alezio AWHP S V200, nahrazující starší model V200.

Nové tepelné čerpadlo Alezio S V200 zveřejněno: 18. 7. 2018

Inovované řešení tepelného čerpadla s integrovaným zásobníkem teplé vody v podobě nové řady čerpadel pod označením Alezio AWHP S V200 přichází na náš trh. Oproti předchozímu modelu dochází k redukci hloubky vnitřní jednotky z 845 mm na pouhých 748 mm, které jsou již dnešním standardem. Jednotka navíc obsahuje kompletní připojovací potrubí. Tepelné čerpadlo vzduch-voda „Split Inverter“ DeDietrich Alezio AWHP S V200 tedy přináší větší výbavu za stejnou cenu.

Výhody "split inverter" tepelného čerpadla DeDietrich Alezio AWHP S V200:

  • Integrovaný zásobník teplé vody
  • Možnost intelignentí regulace s vlastní aplikací SMART TC° s ovládáním přes internet
  • Snížená hloubka oproti předchozímu modelu na 748 mm
  • Zadní stěna z ocelového plechu umožňuje montáž přímo na stěnu, přístup pro servis zůstává zachován z přední části
  • Obsahuje kompletní připojovací potrubí, všechny vývody jsou situovány na horní stranu vnitřního modulu

Tepelného čerpadlo DeDietrich Alezio AWHP S V200 s možností připojení přes vzdálenou správu můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Všechny výkonové varianty (4,5 kW až 16 kW) jsou skladem na centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky DeDietrich je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - tepelné čerpadlo Alezio S V200 PDF 634.31 KB
Ceník pro rok 2018 - tepelné čerpadlo Alezio S V200 PDF 2.42 MB