Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Nové lapače splavenin HL600N

Kapacitnější průtok, variabilnější napojení, univerzálnější instalace, to je charakteristika nových lapačů HL600N.

Nové lapače splavenin HL600N zveřejněno: 4. 9. 2018

Lapač Hutterer & Lechner HL600N je lehký, vyroben z vysoce kvalitního plastu, ale zároveň robustní. Díky osvědčenému výztužnému žebrování vycházející z desítek let působení firmy Hutterer & Lechner GmbH ve stavebnictví. Jednodušší práci při instalaci lapačů zajistí integrovaný otočný kulový kloub. Díky nové a vyšší hydraulické kapacitě, která čítá až 11 l/s je schopen lapač pojmout i přívalové deště.

Víčko a klapka proti zápachu redukuje únik případných plynů při napojení na splaškovou kanalizaci. Redukce vpusti v rozměrech 80, 100 a 120 mm pro napojení běžných rozměrů okapových svodů. Přesuvné trubky, horizontálně stavitelné s přesahem 50 mm pro vyrovnání dilatací mezi svodem a geigrem Hutterer & Lechner HL600N (potažmo dešťovou kanalizací). A také větší koš a prohlubeň pro zachytávání nečistot ze střechy a okapů umožňují, že při zanesení koše na nečistoty je lapač stále schopen odvádět vodu.

V nabídce rovněž verze HL600NHO pro instalaci do předsazených fasád s vodorovným přítokem a verze. V nabídce je rovněž nástavec s označením HL601i pro instalaci různých typů venkovních dlažeb a krytin na modely HL600N a HL600NHO. Pro speciální instalce je možné rovněž dodat ve verzi HL600NG a HL600NGHO s litinovým víkem.


Výhody inovovaných lapačů střešních splavenin Hutterer & Lechner HL600N:

  • Výkonnější až o 50% díky půrtoku až 11 l/s
  • Redukce 80, 100 a 120 pro variabilní připojení svodů
  • Výtok připraven pro standardní potrubí DN 110 a 125
  • Přesuvné trubky, horizontálně stavitelné s přesahem 50 mm provyrovnání dilatací mezi svody
  • Větší prohlubeň a koš na nečistoty
  • Chytrá rukojeť pro snadné otevření víčka

Lapače střešních splavenin, lidově "geiger" či "gajgr", HL600N výrobce Hutterer & Lechner GmbH můžete zakoupit v naší prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Přímo k zákazníkovi nebo jakoukoliv stavbu jsme schopni dodat požadované zboží v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Inženýrských sítí požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro nakládání s dešťovou vodou je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Podrobné informace o nakládání s děšťovou vodou naleznete rovněž na webu: http://www.destovka-ptacek.cz/. Máte zájem o další informace nebo nabídku? Napište nám na inzenyrskesite(zavináč)ptacek.cz nebo použijte kontaktní formulář! S návrhem řešení a složitějšími realizacemi vám pomohou naši specialisté! Kompletní sortiment výrobků společnosti Hutterer & Lechner (H&L) je k dodání či objednání v naší prodejní síti!

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - lapač střešních splavenin HL600N PDF 1.13 MB