Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Nová série vodovodních baterií CRISTINA PRO1

Baterie vhodná do projektů a pro ekonomické realizace v cenově dostupné úrovni a ve vysoké kvalitě? Představujeme vám sérii CRISTINA PRO 1.

Nová série vodovodních baterií CRISTINA PRO1 zveřejněno: 23. 6. 2017

Série CRISTINA PRO1 je exkluzivní série naší privátní značky CRISTINA, dostupná nově v naší prodejní síti. Série baterií PRO 1 jsou koncipovány jako ucelená řada obsahující stojánkové pákové umyvadlové a bidetové baterie, nástěnné sprchové a vanové baterie, podomítkové sprchové a vanovo-sprchové baterie v prostém funkčním designu. Baterie PRO 1 z řady Professional jsou určeny především do projektů a realizací s důrazem na vysokou ekonomičnost, kde dodavatel i investor ocení jejich jednoduché čisté tvary a cenovou dostupnost.

Řada Professional se vyznačuje jednoduchou formou tvaru vodovodní baterie, vhodného pro variabilní použití do koupelen všech tvarů a velikostí. Jednoduchého ovládání, kvalitní kartuše pro snížení spotřeby pitné vody a prvotřídní materiály z nichž je vyrobena, řadí baterie ze série PRO 1 mezi top projektové produkty. Baterie CRISTINA jsou vyráběny v Evropě, ve vlastním závodu italské armaturky a splňují veškerou evropskou legislativu pro materiálovou kvalitu a ochranu zdraví spotřebitele.

Vanové a sprchové baterie PRO 1 jsou konstrukčně řešeny pro přívod vody G1/2" s roztečí 150 mm, který je u nás standardem. Stojánkové umyvadlové (ve variantách o výšce 92 nebo 107 mm) a bidetová baterie (o výšce 97 mm) jsou pak řešeny s připojením G3/4" a odtokovou soupravou pro G1 1/4". Podomítkové sprchové a sprchovo/vanové baterie jsou dodávány včetně instalačního modulu pod omítku CRISTINA, který není nutné kupovat zvlášť. Sprchovo-vanové baterie jsou navíc standardně opatřeny automatickým přepínačem. Povrchová úprava baterií je v provedení chrom, vrstva je nanášena moderními technologiemi, které zaručují prodlouženou životnost a delší lesklý chromový vzhled při správném způsobu ošetřování povrchu baterie. Tělo baterie je vyrobeno z kvalitní slitiny mosazi.

Výhody baterií CRISTINA PRO 1:

  • Exkluzivní řada dostupná pouze v síti Ptáček - velkoobchod
  • Připojovací hadičky jsou součástí balení
  • Kompaktní kartuše o rozměru 35 mm

Vodovodní baterie CRISTINA můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produktovou řadu PRO 1 máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize sanita a vodovodní baterie požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky CRISTINA je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Ptáček - velkoochod: Nová série vodovodní baterie Cristina PRO1
  • Ptáček - velkoochod: Nová série vodovodní baterie Cristina PRO1
  • Ptáček - velkoochod: Nová série vodovodní baterie Cristina PRO1
  • Ptáček - velkoochod: Nová série vodovodní baterie Cristina PRO1

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Vodovodní baterie CRISTINA PRO 1 PDF 1.31 MB