Malé oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L

Společnost Grundfos přichází s novinkou v segmentu malých oběhových čerpadel pod označením Grundfos ALPHA1 L. Tato čerpadla nahrazují současně nejprodávanější čerpadla ALPHA2 L, která se postupně budou doprodávat.

Malé oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L zveřejněno: 14. 7. 2017

Výroba téměř legendárního modelu oběhových čerpadel ALPHA2 L určených pro běžné použití v otopných sestavách rodinných domů se chýlí ke konci (model inovovaný ALPHA 2 nadále zůstává). Nové instalace a výměny lze do budoucna řešit navazujícími modely čerpadel ALPHA3 a nebo novinkou ALPHA1 L.

Grundfos ALPHA1 L je vylepšená generace oblíbených čerpadel ALPHA. Lze jej tedy 100% považovat za plnohodnotné náhradní čerpadlo, jehož parametry umožňují náhradu v 95% běžných instalací s čerpadly Grundfos. Díky svému kompaktnímu provedení, jednoduché instalaci a příznivé ceně je čerpadlo vítanou novinkou v oblasti malých oběhových čerpadel do otopných sestav v rodinných domech. Nastavení čerpadla je snadné a intuitivní, kromě standardních režimů regulace umožňuje ALPHA1 L připojení k signálním kabelům kotlů (PWM).

Grundfos ALPHA1 L je osazeno nejmodernějším energeticky úsporným motorem Grundfos, který využívá ke svému provozu minimum energie. V porovnání se staršími modely může mít nižší provozní náklady až o desítky procent! Vnitřní části čerpadla jsou vyrobeny z nerezu.

Nové oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA1 L má řadu výhod:

  • Nejmodernější energeticky šetrný motor pro úsporu energie a nákladů (vyhovuje směrnici EuP)
  • Tichý provoz, nízká hladina hluku 42-43 dB (A)
  • Spolehlivý výkon a dlouhá životnost čerpadla
  • Z čelní strany přístupný šroub pro deblokaci čerpadla
  • Možnost regulace výkonu pomocí PWM signálu
  • Prodloužená záruka 5 let

Oběhová čerpadla Grundfos ALPHA1 L můžete objednat a zakoupit v prodejní sítí Ptáček - velkoobchod. Čerpadla aktuálně nemáme skladem, dodávaná budou jen na objednávku a jejich naskladnění bude postupné po vyprodání jednotlivých modelů ALPHA2 L. Na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků Grundfos je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Malé oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Malé oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Malé oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Oběhové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA3

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - GRUNDFOS ALPHA1 L PDF 4.31 MB
Záměnná tabulka - GRUNDFOS ALPHA2/ALPHA1 L PDF 177.72 KB
Montážní návod - GRUNDFOS ALPHA1 L PDF 3.86 MB