Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Kotle Slokov Pyro therm si ihned odvezete

Vysoká účinnost spalování, velký zásobník paliva zajistí dlouhou dobu hoření a minimální množství popele.

Kotle Slokov Pyro therm  si ihned odvezete zveřejněno: 16. 3. 2023

Ocelové zplynovací kotle Slokov Pyro therm pro spalování kusového dřeva mají řadu předností. Nejen proto, že jsou skladem, ale tou největší devizou je vysoká účinnost spalování (minimální množství popele) a velký zásobník paliva zajistí dlouhou dobu hoření. Jde o český výrobek od tradičního výrobce kotlů firmy Slokov.

K dispozici a okamžitému odběru jsou kotle Slokov Pyro therm o výkonech 15, 20, 25 a 30 kW. Další předností je technické vybavení a především parametry, jako je například emisní třída. Od 1. září 2022 je dle zákona o ochraně ovzduší z roku 2012 povoleno používat kotle pouze 3. a vyšší emisní třídy. Kotle Slokov Pyro therm splňují 5. emisní třídu a EKODESIGN.

Hlavní výhody kotlů SLOKOV PYRO THERM:

  • Kotel plní kritéria dle ČSN EN 303-5 třídy 5 a Ekodesign 2015/1189.
  • Na kotle Pyro therm lze žádat dotace v rámci „Kotlíkových dotací“.
  • Vysoká účinnost spalování velký zásobník paliva zajistí dlouhou dobu hoření, minimální množství popele.
  • Silný odtahový ventilátor zajišťující efektivní spalování, bezprašný provoz, kotelnu bez kouře
  • Malé rozměry a nízká hmotnost kotle.
  • Kotel standardně vybaven chladící smyčkou proti přetopení = nehrozí přehřátí vody v kotli, a spalinovým termostatem = automatické vypnutí kotle po vyhoření paliva.
  • Žárobetonové tvarovky od českého výrobce odolné až do 1600°C.
  • Léty prověřená kvalita českého výrobce.
  • Otevírání dvířek lze upravit na pravostranné i levostranné.

Kotle je možné objednat i ve verzi PLUS - řídící jednotka je navržena tak, aby uměla řídit nejenom základní funkce potřebné pro provoz kotle, ale také celý topný systém. Samozřejmostí je komunikace s pokojovým termostatem buď ve standartním v režimu ON-OFF, nebo při použití termostatu s RS komunikací můžete ovládat kotel přímo z obyváku. Případně po doplnění jednotky o internetový modul téměř odkudkoliv.

Pozor! Provoz zastaralých kotlů 1. a 2. emisní třídy je zakázán a je nutné je vyměnit za nové ekologické zdroje vytápění a toto je elegantní řešení. Navštivte naše Instalatércentra, zjistěte další možnosti a dohodněte si termín a místo dodání. Rádi vám dle možností kotel přivezeme až na místo určení.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Technicke_podklady PDF 99.61 KB