Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP

Moderní klimatizační jednotky CLIM'UP s integrovaným tepelným čerpadlem pro klimatizování i vytápění s jednoduchou montáží a komfortním dálkovým ovládáním v kvalitě privátní značky DeDietrich.

Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP zveřejněno: 20. 3. 2019

Komfort se vší jednoduchostí. DeDietrich CLIM'UP je moderní klimatizační jednotka s integrovaným tepelným čerpadlem v MONO nebo DUAL splitovém provedení s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Úsporný invertor zaručuje vysoký výkon dle modelu od 2,5 kW do 8 kW, s koeficienty SEER6,8 pro chlazení a SCOP4 pro vytápění. Provoz topení je možný až do venkovní teploty -15 °C.

Ovladač s přehledným menu nabízí 5 funkcí včetně odvlhčování, větrání a další. Ovládání nabízí režim automatického provozu dle uložených parametrů nebo podle okolní teploty. Automatický noční režim, časově programovatelný režim a automatické nastavení směru proudění vzduchu jsou vítanými pomocníky pro váš uživatelský komfort. Uživatel rovněž ocení technologii inverter, díky které je možné operativně zvyšovat výkon ve vytápění/chlazení. Klimatizační jednotky DeDietrich jsou prostě a jednoduše skvěle fungujícím inovativním zařízením.

Díky volitelnému příslušenství modulu WIFI a mobilní aplikaci můžete ovládat svoji klimatizaci CLIM'UP nebo sledovat Vaši spotřebu na dálku snadným ovládáním pomocí mobilního zařízení a aplikace APP SMART CLIM.

Klimatizační jednotky s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP

MONO Split
MULTI Split
Energetická třída chlazení/vytápění: A++/A+ A++/A+
SEER (chlazení) 6,18 - 6,5 6,5 - 6,8
SCOP (topení) 4,1 - 4,22 4
Jmenovitý výkon chlazení: od 2,5 do 6,8 kW
od 2,55 do 5,3 kW
Jmenovitý výkon vytápění: od 2,6 do 5,6 kW
od 2,65 do 5,4 kW
Hlučnost (akustický tlak) venkovní: 50 - 53 dB
55 - 58 dB
Hlučnost (akustický tlak) vnitřní: 20 - 49 dB
20 - 48 dB
Varianty MOSE 25, 35, 50 a 70 s UME 25, 35, 50 a 70
MUSE 50-2 a 80-3 s UME 25, 35 a 50

Výhody chytrého řešení klimatizačních jednotek s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP:

  • Energetická účinnost chlazení A++ a vytápění A+
  • Minimální hlučnost vnitřní jednotky
  • Digitální zobrazení teploty přímo na vnitřní jednotce
  • Možnost napojení až 3 vnitřních jednotek s nezávislým ovládáním na jednu venkovní
  • Snadné a komfortní ovládání pomocí dálkového ovladače nebo přes internet
  • Široká servisní síť po celé ČR (více jak 900 partnerů)
  • Až 5 let záruky

Klimatizační jednotky s tepelným čerpadlem DeDietrich můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Klimatizace DeDietrich CLIM'UP dodáváme ve zrychleném režime v závislosti na skladové disponobilitě výrobce. Všechny modely a kompletní sortiment příslušenství dodáváme na objednávku. Váha venkovní jednotky je od 27 do 46 kg, vnitřní pouhých 9 až 15 kg v závislosti na modelu a výkonu. Využijte naši dopravu zdarma! Přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat kompletní klimatizace (venkovní a vnitřní jednotky), rozvody vzduchu nebo příslušenství pro vzduchotechniku či chladírenské rozvody, v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize větrání a klimatizace požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Se složitějšími realizacemi vám rovněž poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje. Kontakt na svého specialistu vám sdělí na požádání váš opatrující prodejce. Kompletní sortiment výrobků pro vytápění, ohřev vody a klimatizace značky DeDietrich je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP
  • Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP
  • Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP
  • Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Klimatizace s tepelným čerpadlem DeDietrich CLIM'UP PDF 3.35 MB