Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

HERITAGE - sanita pro náročné projekty

Nový exkluzivní dodavatel HERITAGE uspokojí vaše nejnáročnější zákazníky, kteří preferují retro, industriální a country styl v současném pojetí. Dostupný pouze v naší síti.

HERITAGE - sanita pro náročné projekty zveřejněno: 20. 11. 2017

Pro milovníky dob dávno minulých, oplývajících nezaměnitelným rukopisem tvarů a kombinací, jsme připravili exkluzivní výběr sortimentu do katalogu HERITAGE. Osobitý styl sanitární keramiky a nábytku dotváří i bohatá nabídka vodovodních baterií a doplňků. Umyvadlové mísy jsou vyráběny pro kombinace s dvou a tří otvorovými bateriemi. Sprchové sety mají nastavenou bezpečnou teplotu a umí pracovat i s nízkým tlakem vody. Vše v moderním zpracování s použitím současných technologických trendů.

Více o sanitární keramice a nábytku HERITAGE:

  • Exkluzivní dodavatel dostupný pouze v síti PTÁČEK-velkoobchod, a.s.
  • Vhodný pro nejnáročnější realizace a top klientelu
  • Ucelená propracovaná nabídka keramiky, van, baterií, koupelnového nábytku a doplňků

Koupelnový program HERITAGE můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produktové řady BLENHEIM™, CLAVERTON™, DORCHESTER®, GRANLEY® doplňuje nábytek CAVERSHAME, HIDCOTE, koupelnové doplňky HOLBORN a celá řada samostatně stojících van a spektrum vodovodních a sprchových baterií. Všechny tyto produkty dodáváme na základě objednávky do několika dnů nebo týdnů, v závislosti na aktuální skladové dostupnosti výrobce.

Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi vám můžeme produkty zdarma dopravit. Více informací o produktech ze sortimentu sanita, koupelnový nábytek a vodovodní baterie požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech či velkoobchodních pobočkách. Kompletní sortiment výrobků do koupelny je k objednání ve spolupráci s našimi koupelnovými studii v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - HERITAGE koupelny PDF 7.61 MB