Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Co vše najdete na jedné pobočce?

Navštivte s námi pobočku Ptáček a zjistěte, co vše se dá pro topení, vodu a plyn zařídit pod jednou střechou.

Co vše najdete na jedné pobočce? zveřejněno: 14. 3. 2024

Ať už stavíte nebo rekonstruujete, jistě oceníte místo, kde najdete vše potřebné. Pokud jste si doposud mysleli, že takové místo ale neexistuje, rádi vás vyvedeme z omylu – široká nabídka produktů i služeb na vás čeká u Ptáčka.

Naše Instalatércentra jistě velmi dobře znáte a víte, že běžné potřeby pro topení, vodu a plyn zde najdete přehledně uskladněné. S námi ale můžete zajistit mnohem víc. Pojďte nahlédnout pod pokličku jedné z našich největších prodejen.

Zatopíme i těm nejnáročnějším
Pokud potřebujete nový hlavní zdroj tepla, s námi ho dozajista vyberete. Hned v několika prodejnách na vás čeká široká nabídka produktů z řad krbů, kotlů a kamen, jejichž ucelenou nabídku můžete najít i v eshopu nebo v přehledném katalogu. Nejsme ale odborníci pouze na krby, kotle nebo kamna. Rádi vám také poradíme, jak vybrat tepelné čerpadlo vhodné pro vaši domácnost tak, aby se investice opravdu vyplatila.

Nevíte si rady, jaký druh vytápění vlastně zvolit? I od toho jsou tu naši specialisté, kteří vám s výběrem taktéž rádi pomohou.

Rekuperace nebo klimatizace
Ať už stavíte či rekonstruujete, je na místě zvážit investici do řízeného větrání, tedy rekuperace. Ta má nespočet výhod pro vaše zdraví i pohodlí. Díky naší spolupráci s předními výrobci rekuperační a klimatizační techniky můžeme zajistit systém rekuperace či klimatizace pro každou budovu, a nebojíme se ani komerčních prostor. Ve vybraných prodejnách si navíc některé modely rekuperačních jednotek a klimatizací můžete na vlastní oči prohlédnout.

Nakládejte s vodou chytře
Hledáte-li řešení pro pitnou, odpadní nebo dešťovou vodu, najdete ho u Ptáčka. V našem sortimentu inženýrských sítí je připraveno nepřeberné množství kvalitních produktů od těch nejzákladnějších, až po složitá řešení, která dokážeme navrhnout na míru potřebám vybraných prostor. Poradíme se vším pro nakládání s pitnou vodou, zajistíme potřebné pro čištění, odvádění či využití dešťové i splaškové vody.

Víme dobře, jak na koupelny
Navrhnout koupelnu tak, aby byla designově vyladěná a zároveň funkční, nemusí být vždy snadné. Od toho jsou v koupelnových studiích připraveni naši specialisté, kteří zákazníky světem funkčních zařizovacích prvků provedou od podlahy. A to myslíme opravdu doslova, protože výběr dlažeb a obkladů pro každou koupelnu máme opravdu široký, stejně jako nabídku produktů sanitární keramiky, nábytku, baterií a všeho dalšího, co si do kdo do koupelny jen může přát.

U Ptáčka vám dokážeme pomoci s ideálním řešením takřka pro vše, co si jen při stavbě nebo rekonstrukci dokážete představit. Není pro nás překážkou ani zajištění fotovoltaiky nebo napojení produktů na chytrou domácnost. Pro všechny projekty navíc dokážeme doporučit vhodnou montážní firmu. Přijďte se o našich službách přesvědčit na některou z mnoha poboček, které naleznete po celé republice.