Článkové radiátory ISAN Atol

Klasické litinové radiátory z dob dávno minulých postupem let z našich domácností téměř vymizely, nyní přichází čas, kdy se vracejí zpět do obliby. Seznamte se s ISAN Atol.

Článkové radiátory ISAN Atol zveřejněno: 20. 5. 2019

Tradici článkových radiátorů přináší v novém hávu společnost ISAN pod designovou řadou Atol. Kromě původního retro vzhledu se změnilo naprosto vše. Litinu nahradila lehčí ocel, zlepšila se účinnost přenosu tepla a přibyla vysoká míra individualizace finálního produktu. Navíc díky výborné cirkulaci topné kapaliny jsou tato otopná tělesa vhodná i do nízkoteplotních systémů.

Výrobní program řady ISAN Atol horizontální, vertikální, které mohou mít výšku od 300 do 2500 mm a otopné lavice. Jednotlivé články se skládají z trubek, které mohou být v tělese umístěny v několika řadách za sebou. Počet řad ovlivňuje samozřejmě celkovou hloubku tělesa, která může být od 66 do 230 mm. Zároveň platí, že čím větší je hloubka tělesa, tím vyšší bude tepelný výkon radiátoru. Maximální provozní teplota je neuvěřitelných 95 °C.

Radiátory Atol je možné instalovat celkem 24 různými možnostmi připojení do otopné soustavy. Prostě přesně tak, jak to vyhovuje zákazníkovi či dispozicím. Pro speciální architektonické požadavky jsou zde unikátní obloukové radiátory Atol Radius. Jejich tvar jednoduše kopíruje poloměr zaoblení stěny. Skvěle tak zapadnou do různých typů výklenků a dalších originálních architektonických prvků. Hlavním benefitem je provedení do oblouku, které umocňuje retro design. Oblé hrany zároveň působí jako prevence úrazů (dětské herny, pokoje,..).

Poslední kategorií této nové řady jsou Atol otopné lavice, ve kterých je horizontálně uložen radiátor. Horní část lavice je osazena masivní dřevěnou deskou, která může být na přání z buku, dubu, javoru nebo břízy. Skryté, ale velmi výkonné otopné těleso lze využít k sezení, dobře poslouží i jako odkládací plocha v předsíni nebo koupelně. Záleží na využití a interiéru.

Výhody článkových radiátorů ISAN Atol:

  • Maximální provozní teplota až 95 °C, přetlak až 1 MPa
  • Připojovací závity G1/2“ (na objednávku G3/4“ nebo G1“)
  • Pro armatury M30 x 1,5 mm
  • Elegantní design s hladkým povrchem
  • Vysoké tepelné výkony a schopnost předávání tepla
  • Vhodné i do nízkoteplotních systémů

Designové koupelnové radiátory ISAN Atol objednáte a zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produkty jsou řešeny vždy individuální cenovou nabídkou, dle zvolených parametrů, formou zakázkové výroby. Zboží jsme schopni dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi dle aktuální dodací lhůty výrobce. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky ISAN k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Článkové radiátory zažívají renesanci
  • Článkové radiátory zažívají renesanci
  • Článkové radiátory zažívají renesanci
  • Článkové radiátory zažívají renesanci

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Přehledový list - Designové termostatické sady PDF 872.27 KB
Katalog - Článkové radiátory Atol PDF 1.91 MB