Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Čerpadla s velkými možnostmi

Potřebujete-li čerpat vodu, víno, paliva nebo snad AdBlue, máme snadné řešení od firmy ZUWA.

Čerpadla s velkými možnostmi zveřejněno: 12. 4. 2023

Potřebujete čerpat vodu, víno, paliva či jiná třeba i netradiční média, jako je třeba AdBlue? Máme pro vás řešení v podobě čerpadel od německého výrobce ZUWA. Tato firma vyrábí již 75 let v německém městě Laufen nedaleko rakouského Salzburku čerpadla pro instalatéry, topenáře, ale i pro zemědělce či průmysl.

Čerpadla pro vodu, a podobná media jsou založena na principu použití flexibilního oběžného kola. Materiálové provedení tělesa a oběžného kola čerpadla jsou vždy volena dle čerpaného media. Typové označení UNISTAR značí široké možnosti různých kombinací materiálů a případných elektrických pohonů od možnosti použití vrtačky včetně akumulátorové, až po elektromotory.

Specialitou nabídky ZUWA je sací souprava, která umožňuje odčerpání vody z ploch, například z parkovišť kde odtává sníh z automobilů, nebo i uniklá paliva na čerpacích stanicích PHM. Tato sada je dodávána s různými druhy pohonu, podobně jako typ UNISTAR.

Konstrukčně podobné čerpadlo je možno použít i pro přečerpávání AdBlue (močoviny), nebo nafty, ale vždy je nutné čerpané medium specifikovat.

Široký sortiment výrobce obsahuje i doplňovací sady pro solární systémy (typ Solarcheck), membránová čerpadla, čerpadla pro doplňování oleje do motorových vozidel, ale i čerpadla pro postřik polí hnojivy, které je poháněno hnací hřídelí traktoru, nebo jiného zemědělského stroje. V sortimentu najdete i speciální čerpadla pro připevnění na sudy nebo IBC kontejnery.

K dispozici jsou i jiná řešení od tohoto dodavatele. Pro bližší informace kontaktujte svého obchodního zástupce, popřípadě navštivte nejbližší Instalatércentrum Ptáček, kde získáte odpovědi na své případné dotazy.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
ZUWA_vyberte_si PDF 1.05 MB
Unistar_2001_A PDF 203.18 KB
Unistar_2001_B PDF 200.50 KB