Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Zbrusu nová Akademie Ptáček

Akademie Ptáček je zde nově v online! Neváhejte se přihlásit na prezentace vybraných dodavatelů pomocí přehledného webového portálu.

Zbrusu nová Akademie Ptáček zveřejněno: 6. 1. 2020

Pravidelný cyklus školení, známý jako Akademie Ptáček, představujeme ve zcela novém režimu! Přinášíme nový, lepší, propracovanější systém přednášek a certifikovaných školení. Kromě samotného způsobu registrace, který nyní jednoduše provedete pohodlně pomocí nové webové aplikace, kterou naleznete na adrese https://www.akademie.ptacek.cz/, se mění i samotné pojetí.

Naším cílem je kvalitní odborné vzdělávání v oblasti TZB, vzájemné rozvíjení o poznatcích o aktuálních trendech s využíváním moderních technologií, což vidíme jako zásadní předpoklad pro získání nových a udržení stávajících zákazníků v rámci aktuálního stavebního prostředí. Moderní technologie, chytré domy a požadavky zákazníků na komfortní a bezúdržbová řešení vytápění, větrání, topení či nakládání s pitnou, užitkovou či splaškovou vodou vyžadují především znalost těchto technologií.

  • Vyberte si téma
  • Vyberte si místo nebo termín
  • Přihlaste se a zúčastněte se

Nejlepším prodejním argumentem a doporučením pro vaše zákazníky bude Vaše zkušenost a získání praxe s těmito systémy.

  • Víte jak správně navrhnout drenáž a odvod dešťové vody do nádrží na dešťovku? Jak je možné řešit nouzový přepad a případné vsaky u nádrží na jednotlivých typech podloží?
  • Co doporučit zákazníkovi v oblasti, kde je tvrdá voda a který z typů úpravy vody je ten nejvhodnější?
  • Plyn nebo tepelné čerpadlo, aneb nejčastější dilema u moderních novostaveb.
  • Požadavek na rekuperace u nových projektů RD a jak s touto technologií co nejlépe vypořádat, aneb cena jednotky je možná důležitá pro zákazníka, ale rozhodně ne pro realizátora.

Spolu se školícími firmami se těšíme na setkání s Vámi.