Zahradní hadice od předního českého výrobce

Firma Valmon je největším výrobcem PVC hadic v Česku.

Zahradní hadice od předního českého výrobce zveřejněno: 16. 6. 2022

Firma Valmon, sídlící již téměř 30 let v malebném městě Valašské Meziříčí, je největším výrobcem PVC hadic v Česku.

Vybrali jsme pro vás tři typy hadic z nabídky Ptáček, které nejenže zaručeně uspokojí každého zahradního kutila, ale poslouží i profesionálům například v zemědělství či zahradnictví. Rádi bychom Vám tímto představili vysoce kvalitní zahradní hadice s označením 1122, 1121 a 1117SE.

Zahradní hadice 1122 je transparentní hadice výborná pro každodenní použití. Hadice je tvořena ze tří vrstev – průhledná zelená PVC duše, dvouvrstvé opletení, průhledný obal. Vysoké kvality těchto hadic je docíleno dvouvrstvým spirálovým opletením. Zákazníci si mohou vybírat ze široké škály délek a rozměrů.

Zahradní hadice typ 1121 je konstruována s černou duší, která zabraňuje tvorbě řas. Se svou zesílenou stěnou je vhodná pro využití i v náročných podmínkách, a tak po ní často sáhnou i profesionálové. Stejně jako předchozí typ je hadice s označením 1121 vhodná jak pro použití v domácnostech, tak v zemědělství.

Typ Garden 1117SE je hadicí pro opravdové fajnšmekry. Díky efektnímu designu v šedé barvě s oranžovým pruhem působí moderním dojmem a bezpochyby oživí každou zahradu. Tyto hadice mají silnostěnné provedení, proto jsou u nich zaručeny vynikající užitné vlastnosti i za náročných podmínek. Hadice je opět konstruována z PVC obalu, dvouvrstvé polyesterové příze a černé vnitřní duše což zabraňuje tvorbě řas uvnitř hadice.

Nesmíme opomenout, že tyto hadice jsou samozřejmě kombinovatelné se všemi typy hadicových spojek, zahradních pistolí a rozstřikovačů. Za celou dobu neustále společnost Valmon dbá na to, aby vyráběli kvalitní hadice s dlouhou životností a zákazníci byli maximálně spokojeni. Je proto potěšitelné, že si hadice Valmon můžete již dlouhá léta zakoupit i v Instalatércentrech společnosti Ptáček.