Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Wilo Plavis - přečerpávač kondenzátu nové generace

Nové zařízení pro přečerpávání kondenzátu Wilo Plavis. Nová generace přečerpávačů Wilo je zde - snadná montáž, nízká spotřeba, tři různé velikosti.

Wilo Plavis - přečerpávač kondenzátu nové generace zveřejněno: 14. 6. 2017

Přečerpávače kondenzátů jsou určeny pro odčerpávání kondenzátu (vody) z nástěnných plynových kotlů, klimatizací a odvlhčovačů vzduchu. Původní a oblíbený model Wilo DrainLift Con nahrazuje nová generace přečerpávačů Wilo Plavis.

Jedná se o úplně novou konstrukci s velmi tichým a úsporným čerpadlem. Hlučnost je snížena pod 40 dB, úsporné ekologické čerpadlo má menší příkon 20 W (z 60 W) a společně se snímačem hladiny čerpaného kondenzátu pomocí ponorných elektrod (na rozdíl od plováku u předchozí verze) zabezpečuje spolehlivější provoz a delší životnost výrobku Wilo Plavis.

Snížený čerpací výkon je z reálného provozního hlediska zanedbatelný, protože objem nádržky středního typu je 1,1 l a místo 5 sec. se nyní vyprázdní za 10 sekund. Zvýšena je také užitná hodnota díky větší variabilitě a možnost volby strany vstupu kondenzátu, definován přepad atd. U většiny případů instalací se jedná o čerpání od podlahy ke stropu místnosti a následnému vodorovnému vedení do vzdálenosti 10 m, na což má přečerpávač Wilo Plavis výkon dostatečný.

Inovativní řešení WIlo Plavis:

  • Velice snadná montáž
  • Tichý chod a nízká spotřeba
  • 3 velikosti 0,7 - 1,6 l (Basic, Standard, Premium)

Přečerpávač kondenzátu Wilo Plavis můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produkt máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Výrobky Wilo jsou k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Wilo Plavis PDF 1.12 MB