Vzduchové clony GUARD

Vzduchové clony GUARD zveřejněno: 7. 1. 2022

Teplo se stává se zdražováním cen energií velmi cenné. Aby zbytečně nemizelo jsou tu vzduchové clony od společnosti SONNIGER. Posledním přírůstkem v moderních technologiích jsou nové clony GUARD. Clona stanoví ideální zabezpečení proti únikům teplého vzduchu ze vstupů do obchodů, administrativních center, obchodních zón, kancelářských prostor, apod. V letním období brání vstupu ohřátého vzduchu z venkovních prostor, a také funguje jako brána proti prachu, hmyzu a podobně. Clony GUARD, to je spojení moderního designu, vynikajících technických parametrů spolu s regulací pracovního provozu zařízení. Vzduchová clona GUARD je synonymem modernosti, nejvyšší kvality a pokročilé technologie.

VÝHODY:

  • Moderní design
  • Vynikající parametry – průtok vzduchu 4800m3/h, dosah 4m
  • Inteligentní elektrický ohřívač PTC
  • Tichý chod, snížená hmotnost zařízení

Ovládací panel COMFORT vám umožní manuální regulaci teploty, změnu rychlosti ventilátoru a ovládání 2 clon GUARD. Magnetický spínač se pak postará o zapnutí či vypnutí clony v závislosti na otevření vstupních dveří. Zařízení umožňuje spolupráci s BMS. K dispozici jsou 3 velikosti, a to 1m, 1,5 m a 2 metry dlouhé, stejně tak můžete vbírat ze tří typů - E (elektrický) + W (vodní) + C (bez ohřevu).

Výrobky firmy SONNIGER můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu divize vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Další informace je možné získat i na stránkách výrobce. Se složitějšími realizacemi vám rád poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje.