Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Vylepšený automatický odvzdušňovací ventil AFRISO s AQUASTOP

Spolehlivý odvzdušňovací ventil s rozebíratelnou konstrukcí s AQUASTOP funkcí.

Vylepšený automatický odvzdušňovací ventil AFRISO s AQUASTOP zveřejněno: 6. 1. 2020

Nejnovější verze odvzdušňovacího ventilu AFRISO je vybavena funkcí AQUASTOP. Tento systém bude fungovat automaticky v případě, že odvzdušnění ztratí svou těsnost např. kvůli silnému znečištění. Systém AQUASTOP je postaven ze speciálních těsnění umístěných v trysce odvzdušňovacího ventilů. V důsledku nasáknutí vody potenciálním únikem, toto těsnění zvětšuje svůj objem a uzavírá tak ventil.

Ve vytápěcích systémech může vzduch, který nebyl během plnění zcela odstraněn, urychlit procesy koroze. Zároveň může způsobit poruchy proudění či generovat hluk. V extrémních případech může blokovat tok v některých částech systému. Patentované automatické odvzdušňovací ventily AFRISO trvale a automaticky odvádějí vzduch z topných zařízení, čímž pomáhají předcházet četným problémům způsobených přítomností vzduchu v instalacích.

Výhody nové generace odvzdušňovacího ventilu AFRISO s AQUASTOP:

  • Systém AQUASTOP zajišťuje spolehlivý provoz bez úniku vody
  • Ochranné víčko zabezpečující vzduchový výstup
  • Pružinový mechanismus pro dlouhou životnost výrobku
  • Unikátní systém konstrukce umožňuje obousměrné odvzdušnění

Odvzdušňovací ventil s AQUASTOP značky AFRISO můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Ventily 150029100009300025 a 150029100009300026 máme skladem na vybraných velkoobchodních a samoobslužných pobočkách. Přímo k zákazníkovi nebo na stavbu jsme schopni produkty dodat obratem. Více informací o produktech ze sortimentu divize instalace a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků AFRISO je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Se složitějšími realizacemi vám rovněž poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje.