Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Vše, co jste dosud nevěděli o čerpadlech

Nový katalog představí novinky i stávající nabídku včetně příslušenství.

Vše, co jste dosud nevěděli o čerpadlech zveřejněno: 21. 6. 2022

Na Instalatércentrech Ptáček najdete nově "Katalog čerpací techniky". Naleznete v něm výběr ze sortimentu čerpací techniky, který máme skladem na našich pobočkách. V našem sortimentu najdete oběhová čerpadla, ponorná čerpadla, kalová čerpadla, domácí vodárny, průmyslová čerpadla, čerpadla pro vodohospodářské aplikace včetně příslušenství od našich i zahraničních renomovaných výrobců.

V přehledné formě vám katalog usnadní orientaci a nabídneme varianty a možnosti přesně dle vašich potřeb. Zastoupeny jsou výrobky firem Aqua Trading, Cincept, Grundfos. Wilo, Sanibroy, Noria, KSB, Euromatic a další. Kompletní sortiment uvedených výrobců jsme schopni po objednání v krátké době dodat.

V nabídce naleznete kromě jiného i oběhová čerpadla pro topné okruhy a cirkulaci teplé vody pro menší aplikace (rodinné domy), příslušenství k oběhovým čerpadlům, samozřejmě i oběhová čerpadla pro větší aplikace, komerční budovy, hotely. Nechybí přehled čerpadel pro zásobování vodou ze studní a to jak vrtaných, tak kopaných, domácí vodárny, kalová čerpadla, zařízení pro využití dešťové vody a další výrobky.

Autoři katalogu se zaměřili i na postupy při návrhu jednotlivých řešení, a to nejen s ohledem k parametrům studní čerpání a potřeb domácností a průmyslu, ale například i řešení jímání vody či přečerpávání odpadních vod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog_cerpaci_techniky PDF 2.95 MB