Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Vana Ravak FREEDOM Q

Další rozšíření našeho exkluzivního sortimentu tentokrát přichází v oblasti sanity. Představujeme novou volně stojící vanu RAVAK FREEDOM Q.

Vana Ravak FREEDOM Q zveřejněno: 9. 10. 2019

Neustále se snažíme rozšiřovat nabídku našeho exkluzivního sortimentu, který přináší výhody velkoobchodním i maloobchodním zákazníkům naší společnosti. Aktuálně přinášíme rozšíření sortimentu van v podobě volně stojící vany RAVAK FREEDOM Q.

Volně stojící vana s měkkými liniemi zajistí přirozený způsob odpočinku. Kvalitní akrylát, ze kterého je vana vyrobena, poskytuje mnoho praktických výhod. Je pocitově teplejší a pomaleji vychládá, představuje proto komfortní zázemí pro dlouhou relaxační lázeň. Díky menší váze materiálu se s vanou snadněji manipuluje při jejím zabudovávání. Vana RAVAK FREEDOM Q je svým symetrickým tvarem a dostatečnými rozměry vhodná ke společným koupelím.

Více o nové volně stojící vaně RAVAK FREEDOM Q:

  • Oboustranná varianta se symetrickým tvarem
  • Komfortní rozměr 1690 x 800 mm
  • Nízká hmotnost pouhých 51 kg
  • Dostupný exkluzivně pouze v naší prodejní síti

Volně stojící vanu RAVAK FREEDOM Q objednáte a zakoupíte exkluzivně v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Zboží máme skladem na našich centrálních distribučních místech. Díky tomu jsme schopni jej dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi ve velice krátké době od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu sanita a koupelnové vybavení požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro koupelny je k objednání ve spolupráci s našimi koupelnovými studii v prodejní síti Ptáček - velkoobchod a s jeho výběrem a oceněním vám pomohou naši specialisté.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Vana Ravak FREEDOM Q PDF 459.34 KB