Umělý kámen s podobou mramoru

Sérii Grecále od Refinu inspirovala východní Evropa.

Umělý kámen s podobou mramoru zveřejněno: 8. 9. 2020

Série Grecale od italské keramičky Refin je inspirována sedimenty kamene zvaného „lipica“, který je typickým pro východní Evropu. Stal se předlohou pro texturu tvořenou světlými a tmavými skvrnami, které občas splývají. Kolekce Grecale se liší jemnou texturou kamene.

K dispozici je v mnoha obdélníkových nebo čtvercových formátech. Nabídku tvoří pět přírodních odstínů (Ghiaccio – led, Acciaio – ocel, Grafit – grafit, Fango – šedá-hnědá, Sabbia – písek Crema, kterou není ani potřeba překládat). Inspirativní je i dekorace. Základem je klasická rovná dlažba, ale v nabídce jsou i dekorace s definovaným geometrickým vzorem. Nechybí ani mozaika. Kolekce je vhodná pro moderní a minimalistické prostředí. Nabízíme vám rozměry: 75 x 75, 60 x 60 a 30 x 60 cm.

Refin Grecale je ideální volbou i pro venkovní provoz, je odolná proti mrazu, chemikáliím a atmosférickým vlivům, a to díky 2 cm výšce. Pochlubit se může jak universálností použití, ale i kvalitou a estetikou.

Široký a různorodý sortiment obkladů a dlažby, který nabízí keramička Refin, zahrnuje další kolekce inspirované vápenatým kamenem typickým pro francouzské a belgické regiony, nabídka je opravdu široká. O aktuální nabídce dlažby, jejích cenách i novinkách se informujte u svého obchodního zástupce na našich Instalatércentrech.

  • Refin Grecale 1
  • Refin Grecale 2
  • Refin Grecale 3
  • Refin Grecale 4
  • Refin Grecale 5
  • Refin Grecale 6