Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Tradiční kvalita s novým jménem

Značka Tatramat je nyní STIEBEL ELTRON, název se změnil, ale hodnoty jako je spolehlivost, úspory a inovace zůstávají.

Tradiční kvalita s novým jménem zveřejněno: 9. 11. 2021

Ohřívače vody značky Tatramat postupně mizí z našeho trhu. Zatímco označení Tatramat se stává minulostí, kvalitní a spolehlivé výrobky od 31. 12. 2021 bude firma vyrábět pouze pod značkou STIEBEL ELTRON. Po tomto termínu zůstanou stále součástí nabídky, jen pod jiným jménem.

STIEBEL ELTRON patří celosvětově k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění, větrání a chlazení. STIEBEL ELTRON je rodinný podnik a od svého založení v roce 1924 se řídí vizí vyrábět zařízení vyznačující se vysokou energetickou účinností, komfortem a spolehlivostí. Je průkopníkem v oblasti obnovitelných zdrojů energií – konkrétně výrobu tepelných čerpadel zahájila společnost už v polovině 70. let minulého století. Skupina v současnosti vlastní sedm výrobních závodů, 26 prodejních společností a má zastoupení ve více než 120 zemích.
Tatramat je součástí skupiny od roku 2004. V jeho popradském výrobním závodě se spojily německé technologie se šikovností slovenských rukou, a díky tomu vznikají moderní zařízení světové kvality přímo pod Tatrami.

Tradice pokračuje

Tento vývoj by měl posílit důvěryhodnost výroby prémiových produktů, které se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a energetickou úsporností. Tradice zpod Tater zůstává zachována. Stejně tak i zákaznický servis, a další tradiční služby spojené s původní značkou.

Společnost STIEBEL ELTRON začala působit v naší republice v roce 1991 a rozvíjela své obchodní aktivity na českém a slovenském trhu v oblastech elektrického ohřevu vody a vytápění. V současné době nabízí STIEBEL ELTRON na českém trhu technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích jednotek s rekuperací tepla.

Značka STIEBEL ELTRON znamená v Evropě již po desetiletí pojem pro kvalitu, náročné technologie a spolehlivý servis, a tak tomu bude i v budoucnosti po úplném ukončení používání názvu Tatramat. Výrobky této značky můžete zakoupt v našich prodejnách.