Tichý specialista na vodu

Kompaktní domácí vodárna pro udržování konstantního tlaku v rodinném domě.

Tichý specialista na vodu zveřejněno: 30. 5. 2023

Přední světový výrobce čerpadel, společnost WILO SE z německého Dortmundu uvedl na trh novou univerzální vodárnu s elektronickou regulací otáček pro udržování konstantního tlaku v systému vody, typ ISAR BOOST5. Zařízení je zkonstruováno tak, aby svým tichým provozem nenarušovalo domácí pohodu a mohlo být začleněno do každého interiéru. Uživatelský komfort je zajištěn snadným ovládáním a pomocí LED displeje je možné ihned vidět nastavené hodnoty. Zařízení je možné díky použití účinné hydrauliky připojit na vodovodní řad jako zvyšovací stanici tlaku, nebo umožňuje sací režim ze studny.

WILO ISAR BOOST5 je osazen úsporným moderním frekvenčním měničem otáček, který ve spolupráci s integrovaným snímačem tlaku udržuje nastavený tlak vody v systému a tím snižuje spotřebu energie. Zařízení je dodáváno jako kompletní celek a jeho zapojení na potrubí je velmi snadné. Dostupné jsou dvě výkonové varianty, dle potřeby objektu.

Snadné propojení dvou čerpadel umožňuje nastavit jako automatickou tlakovou stanici s rezervním čerpadlem, ale může fungovat i jako doplňovací čerpadlo v případě vyššího odběru. K této instalaci se dodává podkladová deska a propojovací potrubí pro čerpadla, které spolu komunikují pomocí přídavné elektronické karty.

  • Snadná instalace díky provedení s přípravou k připojení se zástrčkou
  • Perfektní integrace do zákazníkova okolí díky kompaktní moderní konstrukci
  • Příjemné ovládání díky LC obrazovce a tlačítkům
  • Tichý provoz díky víku chránícím před hlukem
  • Integrovaný frekvenční měnič pro komfortní regulaci konstantního tlaku a pro jemný náběh
  • Nižší spotřeba elektrické energie díky zásobování dle potřeby
  • Bezpečné ovládání díky rozsáhlým, integrovaným ochranným funkcím


Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
WILO ISAR BOOST5_montazni_navod PDF 4.84 MB
Katalog PDF 3.04 MB