Tiché odvodnění od Geberitu se vyznačuje snadnou instalaci

GEBERIT SILENT-PP je zvukově optimalizovaná instalace pro odvod odpadních vod.

Tiché odvodnění od Geberitu se vyznačuje snadnou instalaci zveřejněno: 21. 11. 2022

Nikdo nechce poslouchat zvuky ze sousedovy toalety. Hluk z kanalizačního potrubí nás ruší, když spíme, čteme nebo pracujeme a zahlcuje také stížnostmi zaměstnance hotelů, pronajímatele, projektanty a samozřejmě instalatéry.

Řešení přináší například odhlučněný odpadní systém od Geberitu. Hrdlový kanalizační systém Geberit Silent-PP je ideální pro rychlou a ekonomicky úspornou montáž odhlučněných odpadních systémů. Využít ho můžete pro odvodnění budov, konvenční systém odvodnění střech (s úchytným prstencem) a dokonce o pro centrální vysavače.

Systém Geberit Silent-PP přináší řadu výhod:

Větší výkon, menší hluk

Hydraulicky optimalizované tvarovky zaručují vyšší průtočnou kapacitu a menší hluk v kanalizačním potrubí. Hrdlový systém Geberit Silent-PP je proto ideální pro rychlou a akusticky optimalizovanou instalaci připojovacího nebo odpadního potrubí.

Rychlé odhalení zacpaných trubek

Bílý vnitřní povrch má nesporné výhody, například když se trubka ucpe a je třeba ji prohlédnout kamerou. Usazeniny jsou na bílém povrchu lépe viditelné, což urychluje nalezení problematických míst.

Bezpečná manipulace i při nízkých teplotách

Protože systém Geberit Silent-PP používá odolné materiály, které mají vysokou nárazovou pevnost za studena, mohou být trubky a tvarovky zpracovávány bezpečně dokonce při nízkých teplotách, a to bez jakýchkoliv problémů nebo rizika prasknutí. Vysoký podíl částic sazí v trubkách a tvarovkách Geberit Silent-PP spolehlivě brání křehnutí materiálu. Vysoká odolnost vůči UV záření umožňuje, aby byl systém krátkodobě skladován venku.

Montáž bez dlouhých hrdel

Protože se třívrstvé trubky Silent-PP téměř neroztahují, celý kanalizační systém může být namontován bez dlouhých hrdel, což šetří náklady a zkracuje dobu montáže.

Hydraulicky optimalizované pro vyšší ekonomickou účinnost

Hydraulicky optimalizovaná geometrie tvarovek Geberit Silent-PP umožňuje úspornější projekty. Menší rozměry jsou méně nákladné a mají dokonce větší nosnost. Můžete vyprojektovat menší velikosti šachet, což přinese snížení nákladů.

Spolehlivě těsné

Vysoká pevnost trubek a tvarovek Geberit Silent-PP, které jsou vyztužené žebry, umožňuje snadnou a bezpečnou práci. Profilovaná těsnění z EPDM jsou úspěšná již desetiletí a zaručují spolehlivou a trvalou těsnost celého systému.

Kontrolovatelná délka spoje

Správnou hloubku zasunutí vymezí doraz, nemusíte se zdržovat s měřením a vyznačováním. Tak je zaručeno bezpečné a rychlé zpracování. Správně zasunuté spoje zaručí trvalou těsnost kanalizačního potrubí. Kromě toho mají na sobě všechny tvarovky značky po 30 stupních. Díky nim je vyrovnání celého kanalizačního systému rychlé a jednoduché.

Napojení dvou systémů

Pro bezpečné napojení připojovacího kanalizačního potrubí Geberit Silent-PP na svislé odpadové potrubí zvukově izolačního systému Geberit Silent-db20 jsou k dispozici přechodky s přídržným prvkem z nerezové oceli. Tyto přechodky jsou zárukou spolehlivého a trvalého spojení obou systémů.

Široký sortiment tvarovek a speciálních tvarovek Geberit o velikosti od DN 32 do DN 160 nakoupíte v Instalatércentrech Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Geberit_Silent PP PDF 162.73 KB