Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Teplo s puncem luxusu

Nejstarší český výrobce kotlů a radiátorů, VIADRUS a.s., rozšířil svou nabídku o krbová kamna. Vstupuje sice do vysoce konkurenčního prostředí, ale hned s prvními produkty ukázal, že umí i v této oblasti!

Teplo s puncem luxusu zveřejněno: 22. 10. 2016

Když se řekne VIADRUS, každý si představí kvalitní litinové kotle nebo radiátory s dlouholetou zárukou. Od letošního roku si pod tímto jménem můžeme představit a moderní kamna. Než se bohumínský výrobce do výroby kamen pustil, věnoval více než rok pečlivé přípravě a vyvíjení vlastních technologií, aby jeho kamna byla za přijatelnou cenu technologickou špičkou. A to se také povedlo. Nová peletová a krbová kamna VIADRUS splňují nejnáročnější požadavky klientů a nabízejí také něco navíc a to systémy jako CWT, AAO nebo FLW. Co tato magická slova přesně znamenají, zjistíte na Facebooku výrobce. Zjednodušeně řečeno, přináší úsporu paliva a vyšší tepelný komfort oproti kamnům běžně dostupným na trhu. Navíc VIADRUS je pravděpodobně jediný český výrobce, který se pustil do produkce automatických peletových kamen. Ta jsou nyní hitem v západní Evropě a začínají se díky komfortu, který uživateli poskytují, rozšiřovat i u nás. Zájemci o peletová kamna tak již nejsou odkázáni pouze na dovozové zboží, často s nepřesně přeloženými návody a s nejistou dodávkou případných náhradních dílů za vysokou cenu, ale mohou si pořídit peletová kamna českého výrobce s garancí dostupných náhradních dílů na dlouhá léta a s podporou od českého výrobce.

A čím nás VIADRUS se vstupem na trh kamen oslovuje? V první řadě nabízí tradiční krbová kamna pod názvem ECHEDO v několika vzhledových variantách. Ta vynikají, vedle již uvedených moderních technologií (ano, i výroba kamen je věda) též vynikající možností uživatelské výměny kamenů. Pokud tedy změníte design svého obýváku, není nic jednoduššího, než si objednat kameny v jiném dekoru a na kamnech si je můžete sami vyměnit. Druhou průlomovou novinkou v portfoliu VIADRUS jsou automatická peletová kamna AGURO. Jak již bylo řečeno, jsou unikátní nejen použitými technologiemi, ale i tím, že jsou kompletně vyráběná v České republice s použitím kvalitních českých litinových prvků. Kromě toho, že je lze kompletně na dálku řídit přes chytrý mobil nebo je pohodlně ovládat dálkovým ovladačem z pohodlí gauče, u kamen AGURO lze vyměnit nejen kameny podle designu obýváku, ale i dekorativní skla. Zásobník na pelety postačuje až na tři dny vytápění. Pokud tedy řešíte nákup kamen, rozhodně zařaďte do svého užšího výběru i poctivá česká kamna VIADRUS s technologiemi 21. století.

  • Viadrus Aguro
  • Viadrus Aguro
  • Viadrus Echedo
  • Viadrus Echedo