Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

(Staro)nová pobočka v Kroměříži voní novotou

Po roční pauze vás přivítají moderní prostory s odpovídající nabídkou.

(Staro)nová pobočka v Kroměříži voní novotou zveřejněno: 1. 6. 2022

Po krátkém stěhování se vrací pobočka v Kroměříži na místo, kam byli zákazníci zvyklí chodit v minulosti. Z původní pobočky se však nic nezachovalo, protože proběhla výstavba nového obchodního areálu, kde bude nyní sídlit koupelnové studio Ptáček i Instalatércentrum Ptáček.

Od 6. 6. je prodejna na (staro)nové adrese Jožky Silného 4413/3, Kroměříž, opět plně funkční. Pobočka je cca 3,5 km od provizorní pobočky, kterou jste navštěvovali v uplynulých týdnech a měsících. Její rozloha je 450 m2 a poskytne tak výtečné obchodní podmínky a dostatek prostoru k nákupu.
Stejná je i otevírací doba Instalatércentra, a to Po - Pá 7.00 - 16.30 hod. a So 7.30 - 11.30 hod. Koupelnové studio má otevřeno ve stejném čase, kromě soboty.

V současné době ještě probíhá navazující výstavba koupelnového studia v rámci objektu, jehož vybavení a příprava je časově náročnější, než tomu bývá u Instalatércentra. Zákazníci během krátkého času si budou moci prohlédnou vystavené exponáty v 41 kójích a nechat se tak inspirovat pro zřízení koupelny vlastní. Proto nyní bude docházet ke zpracovávání objednávek v provizorních prostorách v rámci VO v prvním patře budovy nad IC.

Věříme, že nově vybudované prostory zvýší váš komfort při nákupu a úroveň poskytovaných služeb, na které jste zvyklí i z jiných poboček firmy Ptáček.