Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Špičkové ochranné a čistící přípravky

Produkty AV EQUEN dostanete v prodejní síti Ptáček - velkobochod

Špičkové ochranné a čistící přípravky zveřejněno: 22. 10. 2021

Představujeme vám produkty společnosti AV EQUEN, které jsou nabízeny v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Prohlédněte si, co se skrývá pod produktovými řadami ULTIMA, ANTARKTIS, RAINDROPS a NATURALIS a kde všude mohou produkty AV EQUEN nalézt vítané uplatnění.

„Těší nás, že značnou část našich produktů ve své prodejní síti nabízí náš dlouholetý partner – společnost Ptáček – velkoobchod. Tento sortiment magnetických filtrů, filtračních sestav a kapalin pro topné systémy je každoročně rozšiřován a doplňován. Úspěch naší značky přičítáme nejen příznivé ceně a kvalitě našich produktů, ale též faktu, že více než 40 položek z naší nabídky nese označení Český výrobek,“ okomentoval spolupráci s Ptáček - velkoobchod Vladislav Hoša, obchodní ředitel AV EQUEN.

Nabídka prodejní sítě Ptáček - velkoobchod v této chvíli zahrnuje úplný sortiment z oblasti topení – plyn – voda – inženýrské sítě – sanita. Významné místo v něm zabírají produkty AV EQUEN – demineralizační úpravny vody AVDK a mechanické magnetické filtry řady Ultima: RD4, SafeCleaner1, MB1 a též z řady Concept: MG Vario a Hippo. Opomenout nelze ani špičkové ochranné a čistící přípravky pro topné a chladící systémy – Q100, Q400, Q700 nebo Q803R. Komplexní sortiment AV EQUEN naleznete i segmentu úpravy vody studniční, dešťové i pitné z vodovodního řádu.

Sortiment AV EQUEN pořídíte v našich Instalatércentrech osobně, nebo prostřednictvím svého obchodního zástupce. Pro běžný sortiment je vám k dispozici náš e-shop, kde si nakoupíte v klidu bez čekání ve frontách. Po domluvě vám nakoupené zboží i odvezeme.