Snadná obsluha pro kotle i tepelná čerpadla Protherm

Stačí tablet nebo mobilní telefon a na dálku si budete udržovat tepelnou pohodu.

Snadná obsluha pro kotle i tepelná čerpadla Protherm zveřejněno: 18. 12. 2023

Teplo máte ve svých rukou
Řada moderních domácností, které si v posledních letech nainstalovali tepelné zařízení, jako je tepelné čerpadlo nebo kondenzační kotel, už pravděpodobně ovládá vytápění prostřednictvím wi-fi. Díky chytrému ovládání zapínáte a vypínáte spotřebič, regulujete teplotu nebo kontrolujete výkon i spotřebu pohodlně na dálku. Máte tak možnost optimalizovat svůj systém vytápění podle potřeb jednotlivých členů vaší rodiny. Je to jednoduché. Užíváte si pohodlí, zároveň máte také přehled o skutečné spotřebě energie. Firma Protherm dodává ke svým zařízením vše potřebné pro dokonalou kontrolu.

MiGo Link pro kotle a tepelná čerpadla
Vstupenkou do světa chytrého vytápění s aplikací MiGo Link je internetová brána SR 940 f MiGo Link a také ekvitermní regulace SRC 720 (R) MiPro Sense. Do vašeho chytrého telefonu či tabletu si aplikaci nainstalujete, poté vše spárujete na jedné wi-fi síti. Samozřejmě Protherm počítá s použitím systému jak pro Apple, tak pro Android zařízení.

Chytré vytápění vašeho domova je s aplikací MiGo Link opravu snadné. Intuitivní ovládání vám umožní kontrolovat aktuální teplotu přímo v telefonu nebo si optimalizujete topný systém dle svých preferencí. Můžete si tak užívat pohodlí a zároveň mít přehled o skutečné spotřebě energie. Ovládat lze kotel nebo tepelné čerpadlo s jedním topným okruhem a přípravou teplé vody (bude dále rozšiřováno). Venkovní teplota je měřena venkovním čidlem.

Mobilní zařízení jako správce vašeho pohodlí
Ovládání vašeho tepelného čerpadla nebo kotle se díky používání aplikace MiGo Link stane chytřejší, rychlejší, intuitivnější a uživatelsky přívětivější. Poznejte moderní úroveň pohodlí, díky které si vytápění domova zkrátka zamilujete.

Nižší spotřeba
Nyní již nemusíte vytápět dům, když je prázdný. MiGo Link šetří energii, když jste pryč, zajistí ideální teplotu, když se vrátíte. Navíc vám zobrazí přehled spotřeby, díky čemuž snadno uvidíte možný potenciál pro případné úspory.

Servis je po ruce
Snadnější servis znamená méně stresu. Toho si je Protherm vědom především, proto je MiGo Link propojen i se zásahem servisního technika. Ten se v případě potřeby může na dálku rychle připojit do systému, zkontrolovat stav vašeho spotřebiče a rychle se postarat o jakékoli problémy.

Nyní už se nebudete muset zabývat žádnými výraznými výkyvy teploty, protože systém čidel to udělá za vás, navíc vybere to nejvhodnější řešení. Více o aplikaci nebo jednotlivých produktech Protherm najdete na stránce výrobce. Přijďte si vybrat ten nejvhodnější kotel či tepelné čerpadlo do našich Instalatércenter. Zde nakupují profesionálové, teď můžete i vy.