Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Sleva 25 tisíc na tepelné čerpadlo Regulus

Letní akce společnosti Regulus. Výkonnostně vyváženou sestavu tepelného čerpadla ECOAIR 614M zakoupíte se slevou - 25.000,- Kč pouze do 31.8.2019!

Sleva 25 tisíc na tepelné čerpadlo Regulus zveřejněno: 24. 7. 2019

Léto je a zde a sním i prima ceny. Výhodná sestava tepelného čerpadla Regulus ECOAIR 614 M pro rodinné domy s tepelnou ztrátou v rozmezí 4 až 10 kW a zásobníkem na TUV se schopností pokrytí ohřevu a spotřeby pro až 6 osob. Za příplatek lze k čerpadlu doobjednat rozšíření regulátoru nainstalovaného v rozvaděči! Pro komplexní řešení, zejména v novostavbách, oceníte možnost připojit do regulátoru IR 12 i rekuperační jednotky Regulus Sentinel! Pomocí jednoduché mobilní aplikace pak můžete ovládat kompletní větrání i topení v celém domě!

Tuto výkonnou sestavu nyní zakoupíte s letním bonusem - 25.000,- Kč! Více informací v přiloženém letáku níže!

Akční sestava Regulus ECOAIR 614 M zahrnuje:

  • Tepelné čerpadlo Regulus ECOAIR 614 M
  • Připojovací hadice Regulus
  • Čerpadlovou skupinu IR 12 CTC
  • Pokojové čidlo
  • Zásobník teplé vody RDC 250
  • Třícestný ventil
  • Integrovaný průtočný elektro-ohřev o výkonu 6 kW
  • Expanzní nádobu o objemu 18 litrů

Akční cena setu je: 228.569,- Kč včetně DPH. Akce je platná do 31.8.2019 nebo do odvolání. Společnost PTÁČEK-velkoobchod, a.s. si vyhrazuje právo na změnu.

Akční sestavu tepelného čerpadla REGULUS s příslušenstvím můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat kompletní sestavu včetně bohaté nabídky dalšího příslušenství pro topení a ohřev vody v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize alternativních zdrojů a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Se složitějšími realizacemi vám rovněž poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje. Kontakt na svého specialistu vám sdělí na požádání váš opatrující prodejce. Kompletní sortiment výrobků pro vytápění, rekuperace a klimatizace je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akční leták - Letní sleva - 25.000,- Kč PDF 228.63 KB