Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Sedmý ročník Veletrhu Ptáček

Srdečně zveme odborné montážní firmy na Veletrh PTÁČEK, který se koná ve dnech 2. - 4. 4. 2019 v pavilonu "P" areálu Brněnského výstaviště.

Sedmý ročník Veletrhu Ptáček zveřejněno: 18. 3. 2019

Společnost PTÁČEK - velkoobchod, a.s., provozovatel velkoobchodních prodejen, sítě studií Koupelny Ptáček a samoobslužných prodejen tzv. Instalatércenter, opět pořádá oblíbený, letos již sedmý, ročník veletrhu se zaměřením topení – plyn – voda – sanita – koupelny - inženýrské sítě - alternativní zdroje.

Letošní ročník brněnského veletrhu se koná od 2. do 4. dubna 2019 a je určen pouze pro odbornou veřejnost. Naši obchodní partneři mohou veletrh navštívit po dohodě se svým obchodním zástupcem.

Věříme, že pro nás všechny bude sedmička rozhodně šťastným číslem a Veletrh PTÁČEK 2019 bude opět přínosem, nejen pro Vás zákazníky, ale i vystavující dodavatele. Letos opět nabídneme řadu novinek z oblasti alternativních a ekologických zdrojů vytápění, sanitárního vybavení a koupelen, nakládání s dešťovou vodou a dalších populárních témat ve stavebnictví. Na ploše více jak 5.000 m2 se představí přes 150 dodavatelů a vystavovatelů. K dipozici budou ukázky a funkční vzorky produktů, proškolení technici, katalogy a tiskoviny.

Těšíme se na setkání s Vámi na Veletrhu 2019 - Váš PTÁČEK-velkoobchod, a.s.