Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Sálavé stropní panely KSP to go

Přichází revoluce ve vytápění domácích garáží a dílen. Sálavé stropní panely KSP to go od firmy KOTRBATÝ jako zajímavá alternativa klasickým radiátorům.

Sálavé stropní panely KSP to go zveřejněno: 22. 8. 2018

Sálavé stropní panely KSP to go od českého výrobce firmy KOTRBATÝ jsou další sortimentní novinkou dostupnou exkluzivně v naší prodejní síti. Panely vynikají jednoduchou montáží, vysokým účinkem a jsou téměř bezúdržbové.

Snad každý stavebník, který má součástí své nemovitosti prostor garáže a dílny, musí řešit otázku vytápění či temperace těchto prostor pro chladnější období roku. Moderní podlahové topení není nejvhodnější z hlediska užitné zátěže podlahy ani vlivu na korozi podvozku automobilů. Klasický radiátor či variantně konvektor vyžaduje určitý prostor pro instalaci a zabírá tolik cenné místo. Sálavé stropní panely přináší proto jedinečnou alternativu jak tyto prostory vytápět pomocí napojení na hlavní řád topné vody bez nutnosti instalací pomocných zdrojů tepla jako např. přímotopy či horkovzdušné jednotky.

Pro maximální komfort a dlouhou životnost jsou panely vyráběny z hliníkového plechu a jsou opatřeny ochranným nástřikem bílé barvy (RAL 9016). I díky tomu si můžeme dovolit dát na výrobek prodlouženou záruku 10 let! Součástí balení sálavých stropních panelů KSP to go je kompletní instalační balíček. Panely jsou dodávány v dvou délkových variantách pro domácí použití, a to 2000 nebo 3000 mm a třech šířkách v rozměru 600, 900 a 1200 mm. Panely se kotví ke stropní konstrukci pomocí 4 závěsných bodů.

2v1 aneb jeden produkt řešící 2 potřeby. Kromě tepla samozřejmě potřebujeme v dílnách a garážích svítit. Sálavé stropní panely je rovněž možné dovybavit LED osvětlením!


Výhody sálavých stropních panelů KSP to go

  • Kvalitní hliníkové tělo nepodléhající korozi
  • Šetří prostor v garážích a dílnách
  • Snadná, respektive minimální údržba
  • Možnost doplnění o LED osvětlení
  • Exkluzivně v naší prodejní síti
  • Prodloužená záruka na 10 let!

Sálavé stropní panely KSP to go od firmy KOTRBATÝ můžete objednat a zakoupit exkluzivně v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Základní modely máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Další informace je možné získat i na stránkách výrobce. Kompletní sortiment výrobků značky KOTRBATÝ je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Se složitějšími realizacemi vám rovněž poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Sálavé stropní panely KSP to go PDF 2.51 MB