Ruční litinové pumpy nově na našem skladě

Už nemusíte být závislí na elektrické energii, jděte vstříc přírodě a pořiďte si ruční litinovou pumpu od českého výrobce Kovoplast.

Ruční litinové pumpy nově na našem skladě zveřejněno: 24. 4. 2023

Nejen chalupáři ocení novinku z našeho sortimentu, a to litinové ruční pumpy českého výrobce Kovoplast z Chlumce nad Cidlinou. Kovoplast má více než padesátiletou tradici v produkci tohoto zboží. Ruční litinové pumpy vyrábí v mnoha provedeních, od standardních typů až po tlakové pumpy pro čerpání vody do vzdálenějších míst. Výhodou ručních pump je i možnost čerpání i mírně znečištěné vody. V nabídce je řada typů, přehledně rozdělených podle provedení.

Typy NP jsou určeny pro studny hluboké až 7 metrů, typy Standard je možné použít pro hloubky až 30 metrů. K tomu je potřeba pracovní válec, který zajišťuje výkon pumpy. Ten je nutné volit podle druhu a hloubky studny. Sací hloubkou se rozumí vzdálenost od horní úvrati pístu (nejvyšší poloha pístu) až k sacímu koši, který je vždy minimálně 30 cm ode dna studny. Sací hloubka může tedy být od 0 m až do 30 m.

Obdivovatelé industriálního designu mají možnost vybírat z řady designů. Uspokojen bude uživatel retro stylu i modernějšího pojetí. Těleso a výtok jsou vyrobeny z jednoho kusu litiny a nehrozí, že se výtok ulomí. Pumpy jsou náležitě ošetřeny barvou. Vnitřní díly se máčí v základové šedé barvě. Vnější díly jsou elektrostaticky nastříkány finální modrou, zelenou, nebo černou barvou.

K těmto pumpám je k dispozici veškeré příslušenství jako jsou pracovní válce, táhla, sací koše a mnoho dalšího. Bát se nemusíte ani zimního období, protože mají odvodňovací zařízení. Další podrobnosti najdete v přiloženém katalogu. Nyní je vhodný čas vaši zahradu ozdobit klasickou pumpou, na kterou si pamatujete z dětství, přijďte si vybrat do našich poboček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog_čerpací_techniky PDF 1.47 MB