Rozšiřujeme skladové zásoby kotoučů a vrtáků

Rozšiřujeme skladové zásoby kotoučů a vrtáků zveřejněno: 4. 2. 2021

Potřeby trhu a přání zákazníků nás vedou k rozšíření naší nabídky o další výrobky. Nově na našich Instalatércentrech najdete nástroje, které potřebujete pro vaši práci. Především jde o kotouče a vrtáky. Je nutné k našemu profesionálnímu nářadí, které je nyní v akci, nabídnout i kvalitní nástroje.

Vrtáky:

  • Do nabídky jsme zařadili levnější řady čtyřbřitých vrtáků FESTA SDS+ pro příklepové vrtání do mramoru, kamene, keramiky, cihel, betonu, zdiva aj.
  • Nabídku jsme rozšířili o nové řady čtyřbřitých vrtáků 5X SDS+ od firmy Bosch vhodných na zdivo, beton a armovaný beton (geometrie vrtáku se 4 břity zabraňuje zaseknutí v armování, nedochází k ulomení špičky vrtáku)
  • Pro doplnění sortimentu vrtáků byly zařazeny i dvoubřité vrtáky EXTREME s válcovou stopkou od firmy DeWalt, vhodné pro vrtání do každého typu zdiva

Kotouče:

  • Podobně jako u vrtáků, jsou nyní do sortimentu diamantových kotoučů zařazeny vedle značkových typů od firmy Bosch a DeWalt i diamantové kotouče nižší cenové hladiny pod značkou FESTA. Jsou vhodné pro suché řezání betonu, cihel, zdiva, kamene a dalších materiálů
  • Zůstávají naskladněné 3 typy nejžádanějších kotoučů Bosch řady Standard

U sortimentu kotoučů a vrtáků chceme postupně rozšiřovat nabídku na základě poptávky a přání našich odběratelů, proto tento stav není rozhodně konečný. Proto se na vybraných pobočkách můžete setkat i s dalším novým sortimentem a po zjištění zájmu, ho naskladníme i na ostatní pobočky. Budeme zároverň testovat kvalitu a tím i zájem o nové vrtáky či kotouče, a předpokládáme rozšíření tohoto sortimentu.

Více informací o našich aktuálních cenách a rozšířené nabídce, vám poskytnou obchodní zástupci nebo odborní prodejci na pobočkách. Na něj se také obracejte v případě vašich námětů a přání.