Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

RESIDEO má teplo pod kontrolou

Více než 150 miliónů domácností využívá produkty společnosti Resideo.

 RESIDEO má teplo pod kontrolou zveřejněno: 18. 7. 2022

Resideo vzniklo jako samostatná společnost oddělením od původní firmy Honeywell v roce 2018. Od té doby pokračuje ve vývoji nových pokrokových řešení pro profesionální aplikace v systémech vytápění, chlazení, rozvodů vody a řízení komfortu a bezpečnosti domácnosti. Produkty Resideo jsou instalovány již ve více než 150 milionech domácností a více než 9 milionů zákazníků má smart výrobky připojené online.

Společnost Resideo nabízí širokou škálu termostatů pro řadu aplikací. Ať už se jedná o integraci do systému Smart Home nebo o jednoduchý řídicí termostat. Výrobky Resideo jsou vyráběny se stejnou odborností a spolehlivostí již řadu desetiletí, přičemž prvořadá je péče jak o kvalitu, tak neustálý vývoj.

Termostatické hlavice Resideo jsou navrženy tak, aby odpovídaly prostředí, ve kterém jsou umístěny, jsou odolné a snadno se používají. Kompaktní rozměry umožňují instalaci ve stísněných prostorách. Stejně tak dokonalé jsou i aplikace a řídící systémy, které jsou vhodné pro použití s radiátory, výměníky tepla a topnými tělesy. Rozsáhlý sortiment výrobků zahrnuje také řadu dalších funkcí, jako jsou vestavěné nebo vzdálené senzory, ochrana proti krádeži a funkce úplného vypnutí.

Honeywell Home a Braukmann jsou více než jen značky na inovativních výrobcích, které znáte z nabídky Instalatércenter, jsou také součástí tradice, kvality i udržitelnosti. Výrobce vlastní přibližně 3000 celosvětových patentů a inspiraci pro ně hledají v každodenním životě. Díky tomu mohou vyvíjet výrobky přesně dle uživatelů.

S ventily Resideo Braukmann a portfoliem Honeywell Home přichází všem zákazníkům ideální produkty a řešení pro jejich současné i budoucí potřeby. Přijdte si ten nejvhodnější vybrat do našich Instalatércenter.