Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Rekuperace KORADO – ThermWet

Rozšiřujeme sortiment rekuperací o významného dodavatele Korado ThermWet, známého především ze sortimentu vytápění.

Rekuperace KORADO – ThermWet zveřejněno: 26. 7. 2023

Společnost Korado nyní nabízí i rekuperační jednotky ThermWet, které najdou uplatnění v soukromých i státních objektech, zkrátka v mnoha oblastech.

Firma ThermWet nabízí řadu jednotek Ventbox v různých velikostech pro byty, domy i komerční prostory, včetně škol o výkonech 150 - 800 m3/h. Všechny jednotky mají společné vlastnosti, jako je webové ovládání, funkce letního větrání by-pass, rozhraní MOBDUS a inteligentní protimrazová ochrana. Kromě běžných senzorů mají tyto jednotky také možnost připojení čidla pro měření radonu a režim pro jeho eliminaci. Každá jednotka se liší podle průtoku, výměníku a motorů. Všechny lze ovládat z počítače, chytrého telefonu nebo tabletu. Nová jednotka Ventbox 800 má maximální průtok 800 m3/h s volitelnou možností připojení na centrální dispečink pro vzdálenou správu.

V případě jakýchkoli dotazů je vám připravena pomoci s návrhem i naše technická podpora z oddělení specializující se na vzduchotechniku, a to jak pro realizaci rekuperační jednotky, tak i samotných rozvodů VZT.

Neváhejte kontaktovat vašeho obchodního zástupce nebo přímo oddělení vzduchotechniky podle svého regionu.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Korado_ThermWet PDF 3.54 MB