Regulace Uponor Smatrix Pulse

Kompletní systém regulace vytápění chytrých domácností Uponor Smatrix Pulse s novou generací řídicího systému.

Regulace Uponor Smatrix Pulse zveřejněno: 11. 11. 2019

Systém Uponor Smatrix Pulse nabízí kromě jednoduché regulace teploty v místnosti mnohem více inovativních funkcí. Komunikační modul umožňuje přístup z mobilního zařízení (smartphone nebo tablet), ať už jste doma nebo ne.

Všechny termostaty neustále měří a zaznamenávají teplotu v místnostech, aby bylo dosaženo stanovené teploty, a tyto informace odesílá do regulátoru. Zónový regulátor pak příslušným způsobem reguluje vytápění, přičemž však zkracuje reakční čas na minimum a zajišťuje stabilní teplotu v celé domácnosti.

Chytrý systém Uponor Smatrix Pulse je vybaven funkcí automatického vyvažování, jež počítá skutečnou energii potřebnou pro každou jednotlivou místnost a příslušným způsobem upravuje každý topný okruh. Uponor Smatrix Pulse nabízí 2 možnosti připojení termostatů k řídicí jednotce. Bezdrátovým provedením (Wave) nebo pomocí drátového řešení (Base). Systém bezdrátového provedení nabízí 2 varianty, první je připojení bezdrátových termostatických hlavic na radiátory a druhou možností je řízení chlazení pomocí fancoilů (výměníků), pokud jsou v systému zapojeny. Díky bezdrátové variantě lze systém snadno instalovat jak do novostaveb, tak do rekonstrukcí již stávajících prostor s téměř nulovým stavebním zásahem.

Velká pozornost byla rovněž věnována možnostem regulace chlazení. V systému je možné nastavit kombinace podlahového vytápění a stropního chlazení. Nově může systém regulovat rovněž fancoily, pokud jsou v systému instalovány. V případě kombinace stropního chlazení s fancoily je použit speciální algoritmus pro optimalizaci běhu stropního systému a připínání fancoilů pouze v průběhu špičkové zátěže, kdy samotné stropy nestačí.

Důležitou novinkou je možnost připojení regulace Uponor Smatrix Pulse k nadřazenému systému pomocí protokolu API. Regulace tak může být použita v systémech s chytrou domácností. Poslední novinka je možnost ovládání regulace Uponor Smatrix Pulse pomocí hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Assistant.

Nezbytným základem celého systému je také termostat či pokojový snímač Uponor Smatrix Style. Elegantní, tenký termostat s funkcí řízení teploty a vlhkosti pro maximální komfort a úsporu energie.

Výhody nové generace regulace celoplošného vytápění Uponor Smatrix Pulse:

  • Jednoduchá instalace i bez vrtání a zásahů do stavebních konstrukcí!
  • Úspora energie díky automatickému vyvažování a možnosti inteligentní analýzy
  • Ovládání vašeho domu pomocí intuitivní aplikace, hlasovým asistentem nebo projením s jinými inteligentními systémy chytrých domácností
  • Bezpečnost na vysoké úrovni, díky šifrovací technologii a osobním nastavením v cloudu
  • Adaptabilní funkce pro vytvoření vlastní komfortní zóny a maximálnímu pohodlí

Inteligentní systém plošné regulace Uponor Smatrix Pulse můžete objednat v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment dodáváme na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky Uponor je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls
  • Regulace Uponor Smatrix Puls

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Zónová regulace Regulace Uponor Smatrix Pulse PDF 1.03 MB