Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Raupiano LIGHT nahradí RAUSILANTO

Odhlučněný systém Rehau RAUSILANTO exkluzivně postupně v našich prodejnách.

Raupiano LIGHT nahradí RAUSILANTO zveřejněno: 20. 9. 2022

Jistě jste v minulé době v našich Instalatércentrech kromě jiného nakupovali i systém odhlučněné kanalizace Raupiano LIGHT od firmy REHAU. Bohužel se s ním v této podobě budete muset rozloučit. Firma REHAU ukončila výrobu. O tyto odhlučněné prvky však nepřijdete.

EXKLUZIVNĚ jen pro firmu Ptáček dodavatel REHAU vyrábí a začne dodávat na naše pobočky nový systém odhlučněné kanalizace s názvem RAUSILANTO.

Kvalita systému RAUSILANTO s běžnými standardními trubkovými objímkami s gumovou vložkou, je vyšší než u předchozích výrobků. S hladinami hluku pouhých 20 dB (podle standardního testu potvrzeného institutem Fraunhofer), je RAUSILANTO zdaleka pod hranicí normativních minimálních požadavků na zvukovou izolaci instalací v oblasti sanitární techniky. Nadstandardně splňuje i přísnější požadavky směrnic a norem používaných v Evropě. Odhlučnění je tedy o dost lepší než u nynějšího Raupiana Light, které má i při použití speciálních objímek o něco větší naměřenou hlučnost. V Instalatrércentrech na vás bude čekat velká nabídka jmenovitých šířek DN 32 až DN 160. Systém je i v tomto případě kompatibilní s běžnými vysokoteplotními a základními kanalizačními potrubními systémy.

Tento nový soubor trubek a tvarovek probíhá po regionech postupnou výměnou systémů na našich pobočkách, proto se může stát, že na některých pobočkách bude dříve a jinde o něco později. V této době naskladňujeme novinku na těchto pobočkách: České Budějovice, Tábor, Jindřichův Hradec, Strakonice, Písek, Svitavy, Vysoké Mýto, Hlinsko, Vsetín, Olomouc, Ústí nad Labem, Jablonec nad Nisou, Valašské Meziříčí. O naskladnění na dalších pobočkách vás budeme informovat.