Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

První klimatizace, která si poradí s Covidem – 19

Představujeme Panasonic nanoe™ X, s technologií hydroxylových radikálů.

První klimatizace, která si poradí s Covidem – 19 zveřejněno: 22. 3. 2021

Musíme dýchat čistý vzduch

Každé opatření spojené s dezinfekcí je přínosem, nejen v době pandemie. Filtrace a dezinfekce prostředí v interiéru je důležitá jak v domácnostech, tak i ve veřejných prostorách, kde je požadována vyšší kvalita vzduchu, například v kancelářích, nemocnicích, zdravotnických střediscích, hotelech, restauracích či na vašem pracovišti.

Nová technologie přináší rovnováhu přírody do interiéru

Přínosy přírody pro tělesnou a duševní pohodu jsou dobře známy, ale znáte sílu hydroxylových radikálů? Hydroxylové radikály (známé též jako OH radikály), které jsou hojně zastoupené v přírodě, neutralizují škodliviny, viry a bakterie, plísně a pachy, rozkládají je a neutralizují jejich nepříjemné účinky. Tento přirozený proces významně zlepšuje vnitřní prostředí. Technologie dokáže přenést tyto mimořádné výhody do interiéru, aby se všechny povrchy, bytový textil i celý interiér proměnily na čisté a příjemné místo k pobytu.

Člověk každý den vdechne 18 kg vzduchu

Je nutné se obklopovat technologiemi, které do interiéru přivádí kvalitní venkovní vzduch, dokáží ho upravit, filtrovat, ohřát či ochladit a podobně. Důležité je při tom využívat nových technických poznatků, které obohatí samotnou technologii. Technologie nanoe™ X od společnosti Panasonic jde ještě o krok dál a přináší přírodní čisticí prostředek – hydroxylové radikály – do interiéru, aby pomohla vytvořit ideální prostředí. Technologie nanoe™ X generuje hydroxylové radikály obalené vodou, čímž zvyšuje jejich efektivitu a prodlužuje jejich životnost z necelé sekundy ve volné přírodě na více než 600 sekund, tj. 10 minut.

Co je na technologii nanoe™ X jedinečné?

  • Částice nanoe™ X se dostanou do všech částí místnosti a na všechny povrchy. Jelikož jsou obsaženy v drobných částicích vody, mají delší životnost a dokážou se šířit na delší vzdálenosti.
  • Technologie nanoe™ X nevyužívá filtrační systém a jedná se o řešení vyrobené z titanu, které nevyžaduje údržbu.
  • Tato vyspělá nanotechnologie umožňuje ošetřit tímto roztokem i husté tkaniny, takže dojde k odstranění nebezpečných látek ze závěsů, rolet, koberců a nábytku, ale také z tvrdých povrchů a samozřejmě ze vzduchu, který dýcháme. S velikostí jedné miliardtiny metru jsou částice nanoe™ X mnohem menší než částice páry, a mohou tak proniknout hluboko do tkanin za účelem eliminace pachů.
  • 2. generace nanoe™ X (první vznikla v roce 2003) vytváří 9,6 bilionu hydroxylových radikálů za sekundu. Větší množství hydroxylových radikálů obsažených v systému nanoe™ X má výjimečné účinky při potlačování škodlivin.


99,9 % určitých bakterií zničeno

Vylepšená technologie nanoe™ X nabízí 10 krát až 20 krát vyšší výkon. Společnost Panasonic Heating and Cooling Solutions začleňuje technologii nanoe™ do široké škály zařízení pro obytné i komerční prostory.

Nyní máte prostor se přesvědčit o kvalitě tohoto řešení i vy. Náš tým odborníků pro prodej klimatizací vám rád zodpoví i další vaše otázky. Stačí se nám ozvat na telefon zákaznické linky: +420 220 800 100, nebo pomocí poptávkového formuláře. Současně vám rádi poradíme a vytvoříme cenovou nabídku tak aby co nejvíce odpovídala vaším představám.




  • Panasonic_1
  • Panasonic_2
  • Panasonic_3
  • Panasonic_5
  • Panasonic_4

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Nanoex_info PDF 7.04 MB