Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm

Nová generace plynových průtokových ohřívačů, vhodná jako náhrada za dosluhující karmy. Teplá vody vždy na dosah.

Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm zveřejněno: 10. 12. 2019

Nepotřebujete řešit akumulace teplé užitkové vody, ale nechcete snižovat svůj komfort, přesně pro Vás je vhodný plynový průtokový ohřívač Protherm Panda.

Verze Protherm Panda IOG, s odtahem do komínu nepotřebuje ani přívod elektrické energie! Má svoji baterii, která díky nízké spotřebě vydrží napájet zapalovací elektroniku ohřívače déle než jeden rok. Má jednoduché ovládání pomocí tlačítka a 2 praktických otočných knoflíků. Variantně lze přestavět i na propan.

Oproti tomu Protherm Panda TG, v turbo provedení přívod elektrické energie potřebuje. Provedení turbo umožňuje použít standardní variabilní systém odkouření. Varianta TG je vybavena přehledným a moderně působícím ovládacím digitálním displejem.

Plynové průtokové ohřívače určena pro instalaci na zeď, vybavené plynulou regulací výkonu v rozmezí 18,1 až 33,0 kW, dle verze. Obsahují autodiagnostiku a jsou v energeticky úsporné třídě A.

Výhody plynových průtokových ohřívačů Protherm Panda:

  • Plynulá regulace výkonu
  • Snadná instalace
  • Jednoduchá intuitivní obsluha

Plynové průtokové ohřívače Protherm Panda můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Výrobky máme skladem na našich centrálních distribučních místech a vybraných pobočkách. Dodání na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi je tak velice rychlé. Více informací o produktech ze sortimentu divize vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky Protherm je k dostání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm
  • Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm
  • Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm
  • Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm
  • Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Produktový list - Plynové průtokové ohřívače Panda Protherm PDF 261.87 KB