Prostorový termostat ELEKTROBOCK PT23

Programovatelný prostorový digitální termostat ELEKTROBOCK PT23 v moderním designu jako novinka v naší prodejní síti.

Prostorový termostat ELEKTROBOCK PT23 zveřejněno: 1. 11. 2018

ELEKTROBOCK PT23 je programovatelný termostat v novém moderním designu. Velký a podsvícený displej v kombinaci s dotykovými tlačítky umožňuje příjemné a intuitivní ovládání. Každý stisk tlačítka je indikován nejen světelným ale i zvukovým signálem. Termostat je určen k ovládání plynových, olejových i elektrických kotlů, oběhových čerpadel a termoelektrických pohonů.

Inteligentní prostorový programovatelný regulátor vám umožní nastavovat jednotlivé dny, či sekvence dnů (pracovní týden, víkend,..) s přesností požadované teploty v rozmezí 0,5 °C a přesností na desítky minut. Velký příjemně podsvícený digitální displej doplňuje světelná i zvuková indikace tlačítek. Termostat automaticky zvládá změnu zimního a letního času.

Přístroj je napájen alkalickými bateriemi 2 x 1.5 V / AA a obsahuje indikaci slabé baterie. Příjemným bonusem pro řemeslníky a kutili je funkce pro otestování správného zapojení.

Výhody prostorového regulátoru ELEKTROBOCK PT23:

  • Přednastavený týdenní program s možností 6 teplotních změn na den
  • Snadná obsluha a rychlé nastavení vytápění s přesností po 10 minutách a 0.5 °C
  • Velký přehledný podsvícený grafický displej v českém i slovenském jazyce
  • Paměť EEPROM pro trvalé uchování nastavení
  • Základní režimy MANU / AUTO/ DOVOLENÁ / OFF a protizámrazová ochrana 3 °C

Programovatelný prostorový digitální termostat ELEKTROBOCK PT23 můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment je skladem na centrálních distribučních místech a vybraných pobočkách. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody a instalace požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky ELEKTROBOCK je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Prostorový termostat ELEKTROBOCK PT23 PDF 1.07 MB