Příjemné klima pro váš domov

Klimatizace Haier se hodí do každého interiéru.

Příjemné klima pro váš domov zveřejněno: 28. 6. 2021

Klimatizace Haier zajistí čistý a zdravý vzduch, mají elegantní design a chytré funkce. Jsou enormně tiché a dokonale padnou do každého interiéru. Další velkou výhodou je vzdálené připojení s chytrou domácností, ovládat je proto můžete odkudkoli.

Dokonale tichá
Klimatizace by měla být nerušivou součástí obytných místností. To přesně splňují produkty Haier. Klidnému spánku přispívá upravená teplota a nízké otáčky ventilátoru během nerušeného spánku. Téměř neslyšitelný provoz s hlučností 15 dB zaručí jedno stisknutí tlačítka.

Bez virů a bakterií
Funkce UVC sterilizace, Elektrostatický filtr, Nano-Aqua ionizátor, Self-Clean, 56°C sterilizace a částice stříbra obstarávají odstranění nežádoucích virů, bakterií a pevných částic jsou jen některé přednosti, které výrobky staví do čela konkurence.

Intuitivní ovládání
Většina klimatizací se dá nejen naprogramovat, ale jednotlivé procesy nastavíte odkudkoliv na světě pomocí aplikace v chytrém telefonu. Přes Wi-Fi snadno propojíte chytrou domácnost a hlasové asistenty Google Home a Amazon Alexu.

Úsporná domácnost
Eco senzory automaticky nastaví proudění vzduchu podle osob v místnosti nebo intenzity osvětlení. Díky chytrým funkcím tak uspoříte až 67 % elektrické energie, protože zařízení je certifikováno energetickou třídu A+++. Další výhodou je prodloužená záruku až 10 let, která je nyní nabízena jako standard. Záruku je možné uplatnit na kompresor klimatizační jednotky, který je jejím „srdcem“. Tento krok je spojen s prémiovou kvalitou produktů Haier, a to díky vlastnímu vývoji, testování produktů a využívání nejmodernějších komponentů.Haier je více jak 30 let světovým výrobcem prémiových spotřebičů.

Doporučujeme Flexis
Nástěnné klimatizace Flexis představují jedno z nejlepších řešení od firmy Haier. Samočistící funkce Self Clean pomáhá udržet zdravé prostředí, chytré senzory zaznamenají osoby až do vzdálenosti 8 metrů. Vyberte si bílou, nebo matně černou variantu. Získáte tak spolehlivý produkt od společnosti Haier, která je světová jednička s nejvyšším tržním podílem v segmentu domácích spotřebičů.

Neváhejte se obrátit na naše odborníky z oddělení technické podpory, k dispozici je vám zákaznická linka 220 800 100. S chlazením i úsporami energií máme řadu zkušeností, proto dokážeme poradit i vám.


  • Výborný výkon, hezký design Heier
  • Různé velikosti i výkony klimatizací Heier
  • Různé velikosti i výkony klimatizací Heier
  • Různé velikosti i výkony klimatizací Heier