Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Přeřaďte na lepší!

Instalatéři, přeřaďte na lepší s akcí Posuň se výš a získejte hodnotnou odměnu za zaregistrování vašeho nákupu!

Přeřaďte na lepší! zveřejněno: 23. 8. 2018

Usnadněte si práci výběrem správné trubky. Přeřaďte na FIBER BASALT PLUS a EVO PP-RCT! Navíc se Vám nákup trubek od září do listopadu vyplatí, jelikož k nákupu na všech pobočkách Ptáček získáte zajímavou a hodnotnou odměnu.

Nakupte spolehlivé trubky FIBER BASALT PLUS a EVO PP-RCT od Wavin Ekoplastik, svůj nákup zaregistrujte a obdržíte odměnu! Užijte si zimu ve funkční mikině nebo dopřejte Vaší svářečce nové nepárové nástavce. Volba je na Vás, rozhoduje jen výše Vašeho nákupu.

Odpovědní karty získáte na našich pobočkách. Po celou dobu trvání akce můžete svůj nákup, za který vám náleží hodnotná odměna, registrovat pouze 1x.

Akce probíhá od 1.9. do 30.11.2018. Více o pravidlech akce Posuň se výš naleznete na cz.wavin.com/posun-se-vys


O systému FIBER BASALT PLUS:

Novinku Ekoplastik FIBER BASALT PLUS máme skladem v běžných dimenzích na centrálních distribučních místech. Ostatní průměry jsou obratem k dodání na objednávku. Třívrstvé trubky Ekoplastik FIBER BASALT PLUS jsou dodávány v průměrech 20 -125 mm. Vyrobeny jsou z polypropylenu PP-RCT nové generace v kombinaci s čedičovým vláknem. Trubky Ekoplastik FIBER BASALT PLUS jsou univerzálně použitelné pro rozvody studené, teplé vody a vytápění. Rozvody z trubek FIBER BASALT PLUS vynikají snadnou a rychlou montáží, bezpečností díky až 3x menší délkové roztažnosti a dlouhou životností. I díky tomu na ně výrobce poskytuje prodlouženou záruku 10 let. V nabídce rovněž máme na objednávku i trubky FIBER BASALT CLIMA, které se používají pro rozvody chlazení a klimatizace a také pro průmyslové rozvody, kde teplota média nepřesahuje 40 stupňů.

Potrubní systémy Ekoplastik můžete objednat a zakoupit v síti Ptáček - velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu Instalace požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Trubky FIBER BASALT PLUS PDF 443.64 KB