Představujeme čerpací stanici TLAKAN - P4 se SMART technologií

Představujeme čerpací stanici TLAKAN - P4 se SMART technologií zveřejněno: 26. 9. 2022

Společnost NORIA je významný český výrobce specializující se na design, výrobu a prodej čerpadel a čerpacích systémů určených do studní, vrtů a pro tlakovou kanalizaci. Běžně se na vybraných pobočkách setkáváte s jejich produkty, ke kterým nyní přibude další, a to domovní čerpací stanice TLAKAN-P4 SMART. Klasický Tlakan P4 z mnoha našich poboček znáte a kupujete si ho. Ten nový, který stávající sortiment doplňuje je vylepšený SMART obsluhou.

Čerpací stanici TLAKAN - P4 SMART je určena do rodinných domů a do podobných objektů. Zajišťuje automatické odčerpávání kapaliny z odpadní jímky. Snímání hladiny je zajištěno pomocí tří sond a dvou plováků. Pro signalizaci provozu a nastavení je použit barevný dotykový displej zobrazující potřebné informace a nápovědy. Poruchy jsou signalizovány na displeji a houkačkou. Stanice zobrazuje provozní stavy a hlásí alarmy například provozní hodiny, počet sepnutí, identifikace a hlášení poruch nebo znečištění. Čerpací stanici TLAKAN P4 SMART máte plně pod kontrolou i ve svém PC, mobilu nebo tabletu. Díky chytré aplikaci NORIA ONLINE MONITORING je ovládání velice jednoduché a přehledné. Aplikaci lze stáhnout dle druhu operačního systému a je tedy k dispozici jak pro iOS tak systémy Android, tedy na Google Play i App Store. Čerpací stanice je připojena do mobilní sítě bez použití SIM karty. U nově prodaného zařízení je rok přenosu dat do zařízení zdarma a následující rok si tento přenos řeší zákazník a cena je 424,- Kč včetně DPH za celý rok, jde tedy o službu, která rodinný rozpočet nikterak nezatíží. Stanice sleduje, hlásí a ukládá provozní stavy i kompletní historii v reálném čase.

HLAVNÍ VÝHODY:

  • Plně automatický provoz
  • Řídící jednotka s proudovým chráničem
  • Barevný dotykový displej a siréna
  • Připojeno do mobilní sítě (bez SIM)
  • On-line v PC, mobilu nebo tabletu
  • Záznam provozních stavů v reálném čase
  • Okamžitá identifikace a hlášení poruchy, funkce samočištění
  • Celo nerezové čerpadlo NORIA LUCA
  • Dopravní výška až 100 m, čerpané množství 3300 l/hod.

Přijďte se do našich poboček přesvědčit o kvalitě čerpadel a čerpacích systémů NORIA, které jsou na nejvyšší technické a užitné úrovni. Základem úspěchu je neustálý vývoj čerpadel, promyšlená konstrukce a použití nerezového materiálu. Nabídku čerpadel, ponorných motorů, elektroniky pro ovládání i ostatní komponenty čerpacích systémů NORIA i my postupně rozšiřujeme.