Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Posuň se výš s Wavin Ekoplastik

Nastartujte svůj úspěch s trubkami EVO PP-RCT a získejte odměnu v podobě profi čelovku Energizer. Navíc každý měsíc losuje dalších 10 speciálních odměn.

Posuň se výš s Wavin Ekoplastik zveřejněno: 8. 9. 2016

Nastartujte svůj úspěch s trubkami EVO PP-RCT! Zaregistrujte svůj libovolný nákup trubek EVO PP-RCT na prodejnách Velkoobchodu Ptáček a získejte okamžitou odměnu. Registrace probíhá prostřednictvím vyplněné odpovědní karty s unikátním kódem a každý má možnost zaregistrovat svůj nákup pouze jednou za celou dobu trvání akce. Navíc jsou kódy automaticky zařazeny do slosování o měsíční extra výhry.

Akce Posuň se výš s Wavin Ekoplastik bude probíhat po dobu 8. týdnů a to od čtvrtka 1. září 2016 a skončí v pondělí 31. října 2016.

Co můžete vyhrát?

  • Profi čelovka Energizer 3 LED Headlight s dosahem světla až 21 metrů je vhodná pro práci, na dovolenou i na noční turistiku. Její pohodlné nošení na hlavě zajišťuje pásek s nastavitelnou délkou. Zdrojem napájení jsou 3 mikrotužkové baterie typu AAA.
  • Kvalitní pracovní rukavice s protiskluzovými potisky na prstech a zesílenou úchopovou plochou v dlani využijete nejen při práci, ale i při jízdě na motorce.
  • Kovové Profi nůžky se speciálně upraveným nožem využijete na všechny typy trubek Systému Ekoplastik v průměru od 16 do 40 mm.

Měsíční slosování proběhne 23. září a 31. října 2016 a výherce bude kontaktován prostřednictvím e-mailu. Více o pravidlech akce Posuň se výš naleznete na cz.wavin.com/posun-se-vys.