Pomůžeme vám najít nejúspornější čerpadlo

Žádné složité výpočty, Grundfos vám najde čerpadlo kdykoliv online.

Pomůžeme vám najít nejúspornější čerpadlo zveřejněno: 3. 4. 2023

Nakupujete často čerpadla? Pak jistě víte, jak je obtížné najit to nejvhodnější. Vhod proto přijde nabídka firmy Grundfos. Využívejte pro svou práci stejné nástroje a programy jako jejich technické oddělení. Jejich program má dvě zásadní přednosti - je zdarma a kdykoliv online. Proto můžete řešit své potřeby energeticky výhodných čerpadel, s patřičnými parametry, téměř okamžitě.

Nebudete potřebovat mnoho. Stačí program, se kterým se musíte naučit pracovat, s názvem Grundfos Product Center (GPC). Stejnou aplikaci využívají specialisté Grundfosu, aby si poradili s každou poptávkou. V programu je zaznamenáno vše důležité pro výběr a dimenzování čerpadel. K přístupu do GPC nepotřebujete žádný speciální odkaz nebo přihlášení.

Postupně vám přestavujeme nebo představíme speciální školení Grundfos. Jde o vzdělávání zájemců, které firma připravila pro své partnery a zákazníky. K dispozici jsou 3 video návody v Ecademy, které vás provedou užitečnými funkcemi GPC:

Modul 1: Jak najít s pomocí GPC energeticky nejúčinnější čerpadlo
Modul 2: Jak vypočítat rychle a přesně spotřebu energie
Modul 3: Jak porovnat energeticky účinná řešení s náklady životního cyklu

Tímto školením uděláte tlustou čáru za časově náročnými výpočty, protože hledání nového moderního, ekonomického a ekologického čerpadla už nebude složité MyECADEMY má pro vás další řadu školení, mimochodem ukládá i historii vašich kurzů a dosažené výsledky. Stačí se přihlásit pomocí svého účtu Grundfos a využít ECADEMY na maximum. Samotná čerpadla pak můžete koupit v našich Instalatércentrech.