Podlahové vytápění a chlazení Gabotherm®

Podlahové vytápění a chlazení Gabotherm® zveřejněno: 15. 3. 2021

Rychlá a snadná montáž pro váš dokonalý tepelný komfort

Gabotherm® je ucelené řešení plošného vytápění a současně i chlazení, poskytující zdravé vnitřní prostředí a tepelný komfort v jakémkoliv interiéru.
Ať už jde o podlahové, stěnové nebo stropní vytápění a chlazení, Gabotherm® poskytuje rychlou a snadnou montáž s minimem nářadí, možnost napojení na různé zdroje tepla a kompletní systém se všemi potřebnými komponenty od jednoho dodavatele.

Znáte polybuten?

Polybuten je materiál speciálně vyvinutý pro plošné sálavé vytápění a chlazení, s ideálními vlastnostmi pro efektivní předávání tepla. Životnost polybutenu je srovnatelná s životností stavby/budovy, jeho výborná ohebnost umožňuje snadnou a rychlou montáž i při nízkých teplotách (až do – 5 °C).

Polybutenové trubky Gabotherm® hetta mají kyslíkovou bariéru zabezpečující dokonalou odolnost proti pronikání kyslíku do systému a stěny trubky jsou odolné vůči usazování jakýchkoliv nečistot či vodního kamene. Jsou certifikované a všechny nabízené rozměry jsou zhotovené z trojnásobně koextrudovaného polybutenu, odpovídajícího technickým podmínkám podle DIN 4726 a EN 15876. Na českém trhu jsou tyto trubky v prodeji již téměř 30 let bez reklamací.

Jaké rozměry trubek Gabotherm® nabízí?

  • v oranžové barvě se standardními průměry: 8, 10, 12, 15, 18 mm (3-vrstvé)
  • v červené barvě s novými průměry: 17, 20 a 25 mm (5-vrstvé)

Systém Gabotherm® používá jednotnou regulaci, která slouží k ovládání a nastavování vytápění i chlazení s intuitivním ovládáním a signalizaci funkcí a velmi jednoduchou montáží s možností využití i bezdrátové regulace.

Značka Gabotherm® představuje nejvyšší standard v oblasti nízkoteplotních sálavých systémů. Skládá se z polybutenových trubek, systémových desek s výstupky a rozdělovačů. Všechny komponenty systému Gabotherm® jsou certifikované a splňují ta nejnáročnější kritéria. Na českém trhu firma působí víc než 25 let.

Vedle podlahového vytápění a chlazení nabízí značka Gabotherm® také stěnové a stropní vytápění a chlazení, a v neposlední řadě také průmyslové aplikace. Ty jsou vhodné především pro velké objekty – administrativní budovy, průmyslové haly, obchodní centra, hotely nebo dokonce i sportoviště – například fotbalové trávníky.

Více informací o dalších produktových novinkách vám poskytnou obchodní zástupci a prodejci našeho odborného velkoobchodu, popřípadě na www.podlahovetopeni.cz.